Η ΑΕΚ κοινοποίησε το διαζύγιο με Δέδα και τον ανακοίνωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Petite Perle 300×250

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Στέφανο Δέδα, ικανοποιώντας αίτημα του Έλληνα τεχνικού να λυθεί το συμβόλαιό του με την Ένωση για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Η AEK ΒC ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (22/03) «κοινή συναινέσει» η συνεργασία της με τον Στέφανο Δέδα.

Η Διοίκηση δέχτηκε να ικανοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της, και να τον διευκολύνει, προκειμένου για την ένταξή του στο επιτελείο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η «Βασίλισσα» θα συνεχίσει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για όσο πιο ψηλά. Προδήλως βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης δυνατής λύσης για την επόμενη ημέρα.

Η ΑΕΚ BC δεν κλείνει την πόρτα στον Κόουτς Στέφανο Δέδα…  Προσώρας τού εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Λίγο αργότερα ο ρωσικός σύλλογος γνωστοποίησε την πρόσληψή του, ως βοηθού του Δημήτρη Ιτούδη μέχρι το τέλος της σεζόν για να καλύψει το κενό που άφησε στο τεχνικό επιτελείο της ΤΣΣΚΑ ο Ανδρέας Πιστιόλης, που ανέλαβε τη Γαλατασαράι.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «ομάδας του στρατού» για την πρόσληψη Δέδα, ο Ιτούδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο Στέφανος Δέδας διαθέτει μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας ως επικεφαλής προπονητής ή πρώτος βοηθός. Ήταν πρώτος προπονητής στην ΑΕΚ, τη Χάποελ Χολόν, σε τουρκικές ομάδες, συνεργάστηκε με τον Γιούρε Ζντοβτς στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτει ενθουσιασμό και κίνητρο να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ένας άνθρωπος, ο οποίος διαθέτει πολλή εμπειρία και ιδέες, θέλει να έρθει και να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να προσαρμοστούμε.

Το γεγονός ότι ο Στέφανος συνεργάστηκε με κάποια μέλη του επιτελείου μας, όπως είπα, θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη και πιο ομαλή. Τον περιμένουμε να ενταχθεί σύντομα στην ομάδα μας και να αρχίσει να δουλεύει μαζί μας, οπότε τον καλωσορίζουμε».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Δέδας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω μέρος του θρυλικού συλλόγου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δώσω όλη την καρδιά και την προσπάθειά μου για τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη, τον κ. Ιτούδη, και όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ