Παρί Σεν Ζερμέν: Σε ρήξη έχει έρθει ο Νειμάρ με τον σύλλογο

Petite Perle 300×250

Η Παρί αποτελεί το μόνιμο αντικείμενο συζήτησης στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς παρά τα δεκάδες δις που έχουν ξοδευτεί, ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει σωστά και για αυτό αποτυγχάνει μόνιμα στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League. 

O αποκλεισμός από τη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε στο φως ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες από τα αποδυτήρια των Παριζιάνων, στα οποία επικρατεί ένα χάος, όπου ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και κανείς δεν μπορεί να τιθασεύσει τα μεγάλα αστέρια του κλαμπ.

Η εκπομπή «After Foot» του καναλιού RMC Sport αφιέρωσε αρκετή ώρα στα όσα συμβαίνουν στους Παριζιάνους και ο δημοσιογράφος, Ντάνιελ Ριόλο, αποκάλυψε ένα κομμάτι των όσων λαμβάνουν χώρα στο εσωτερικό της ομάδας. Πρωταγωνιστής; Ο Νεϊμάρ.

«Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, είναι σε μια θλιβερή κατάσταση, σχεδόν πάντα στα πρόθυρα του μεθυσμένου. Ο Νεϊμάρ είναι σε πνεύμα εκδίκησης εναντίον της Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Πρέπει να υπογράψουμε την επιταγή του και να τον αφήσουμε να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί.

Η Παρί δεν είναι πλέον ομάδα. Δεν υπάρχει κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή, τα μπουλόνια έπρεπε να είχαν σφιχτεί. Τίποτα. Ούτε ο Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Χελαϊφί. Τίποτα. Ολική καταστροφή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ριόλο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ