Τα Netflix Games είναι τώρα διαθέσιμα στα κινητά

Petite Perle 300×250

Τα Netflix Games είναι πλέον διαθέσιμα σε συσκευές Android και iOS. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή στο Netflix – χωρίς διαφημίσεις, χρεώσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής. Είτε λαχταράτε να παίξετε κάτι χαλαρό για διασκέδαση στη στιγμή ή θέλετε να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία και να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για τις αγαπημένες σας ιστορίες, υπάρχουν διάφορα παιχνίδια για κινητά που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Τα Netflix Games είναι πλέον διαθέσιμα σε συσκευές Android και iOS. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συνδρομή στο Netflix – χωρίς διαφημίσεις, χρεώσεις ή αγορές εντός της εφαρμογής. Είτε λαχταράτε να παίξετε κάτι χαλαρό για διασκέδαση στη στιγμή ή θέλετε να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία και να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για τις αγαπημένες σας ιστορίες, υπάρχουν διάφορα παιχνίδια για κινητά που μπορείτε να εξερευνήσετε, ενώ αυτόν τον μήνα έρχονται και άλλα, όπως τα This Is A True Story (Frosty Pop), Shatter Remastered (Pik Pok) και Into The Dead 2: Unleashed (Pik Pok).

Μπορείτε να κατεβάσετε παιχνίδια απευθείας από την εφαρμογή του Netflix για κινητά ή από το app store της Apple ή της Google . Για να βρείτε τα παιχνίδια:

  • Οι χρήστες κινητών συσκευών Android θα δουν μια ειδική γραμμή για παιχνίδια και μια καρτέλα για παιχνίδια από όπου θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι.
  • Οι χρήστες κινητών συσκευών iOS θα δουν μια ειδική γραμμή για παιχνίδια από όπου θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν οποιοδήποτε παιχνίδι.
  • Οι χρήστες tablet θα δουν μια ειδική γραμμή για παιχνίδια ή θα μπορούν να επιλέξουν να κατεβάσουν παιχνίδια από το αναπτυσσόμενο μενού με κατηγορίες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ