Στον Ανακριτή σήμερα ο 62χρονος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Petite Perle 300×250

Το κατώφλι του Ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 62χρονος για την σωματική κακοποίηση της 56χρονης συζύγου του.

Ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 62χρονου και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Εν αναμονή ιατροδικαστικού πορίσματος – Θα περιλαμβάνεται στη δικογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 56χρονη σύζυγος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Χειρουργική κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται «καλή και συνεχώς βελτιούμενη».

Ωστόσο, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η 56χρονη φέρει εκδορές σχεδόν σε όλο της το σώμα ενώ την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει ιατροδικαστής.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα προκύψει μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στην 56χρονη, αναμένεται να συμπεριληφθεί στο φάκελο της δικογραφίας που έχει ανοίξει για την υπόθεση και να σταλεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές οι οποίες ερευνούν το περιστατικό.

Ο γιος που ζει στο εξωτερικό έσωσε τυχαία τη ζωή της μητέρας του

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης εξακολουθούν να συγκλονίζουν και να προκαλούν τρόμο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς γυμνή και σε ημιλυπόθυμη κατάσταση από τον ξυλοδαρμό που είχε υποστεί από τον 62χρονο σύζυγο της.

Η επέμβαση της αστυνομίας της έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή καθώς ο 62χρονος την είχε κακοποιήσει και είχε αφήσει ανοιχτή τη φιάλη υγραερίου.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν ο γιος τους, που ζει στην Γερμανία, εδώ και ημέρες δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα του. Κάθε φορά που έπαιρνε τηλέφωνο απαντούσε ο πατέρας, ο οποίος συνεχώς του έλεγε δικαιολογίες. Τη μία ότι κοιμάται η μητέρα του, την άλλη ότι είχε πάει για ψώνια.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο γιος ενημέρωσε –μέσα από τον διεθνή αριθμό – 112 ότι η μητέρα του κινδυνεύει και οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας.

Ούτε οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε αρχικά τη γυναίκα στο κέντρο υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ