Συνάντηση αξιωματικών αστυνομίας με εκπροσώπους του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας

Petite Perle 300×250

Συνάντηση αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και εκπροσώπων του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε χθες (22.03.2022) στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν ο Διευθυντής της Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος Νικόλαος Σπυριδάκης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Βαρδάκης ο Διοικητής του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Εμμανουήλ Χρυσός και αξιωματικοί του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Από το Σύνδεσμο Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του συνδέσμου κ. Γρηγόριος Αβραάμ και ο Γενικός Γραμματέας κ. Σοφοκλής Ζαμπετάκης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συζητήθηκε η αποτελεσματικότερη συνεργασία των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και των εταιρειών συστημάτων ασφαλείας, παρουσιάστηκε η υφιστάμενη κατάσταση στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας σε επιχειρήσεις και τονίστηκε η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης που λαμβάνουν.

Παράλληλα σημειώθηκε ότι, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα εντατικοποιήσουν τους ελέγχους στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το πεδίο για να εντοπισθούν εκείνες οι οποίες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. 

Τέλος συζητήθηκαν προτάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό με στόχο την πρόληψη και αποτροπή της εγκληματικότητας. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ