Με μεγάλη προσέλευση κόσμου ο χορός του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η ετήσια χοροεσπερίδα του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΑΕΤΟΒΙΓΛΑ στον Κρουσώνα.

Το παρών έδωσε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης που στη σύντομη τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε και στέφθηκε με επιτυχία για να μπορούν και τα ερασιτεχνικά σωματεία να έχουν οικονομικές απολαβές από το στοίχημα.

Η σημαντική αυτή βραδιά είχε και τη βράβευση κάποιων ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα διαχρονικά τόσο στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην κοινωνία του Κρουσώνα γενικότερα.

Η πρώτη απονομή πλακέτας έγινε σε ένα ξεχωριστό άνθρωπο που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή τον Παπά Μανώλη Λιοπυράκη, ο οποίος παρ΄ όλο δεν είχε καταγωγή από τους Κρουσώνα αγάπησε το χωριό και αγαπήθηκε εξίσου από τους Κρουσανιώτες. Την πλακέτα παρέλαβε η πρεσβυτέρα κ. Ουρανία που εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ενώ στο πλευρό της ήταν και τα παιδιά της, με το μικρότερο γιο τον Κώστα που είναι γιατρός στο επάγγελμα να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει ένα ριζίτικο.

Η δεύτερη πλακέτα δόθηκε στον Πρόεδρο του Πόρου Γιάννη Ασαργιωτάκη για τον οποίο μίλησε με κολακευτικά λόγια ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης, αλλά και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η τρίτη πλακέτα ήταν για τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστα Φασουλάκη, ο οποίος όμως απουσίαζε λόγω κορωνοιού και το βραβείο παρέλαβε ο αδερφός του από τον Αντιδήμαρχο Μαλεβιζίου Γρηγόρη Φασουλάκη.

Η τελευταία πλακέτα δόθηκε στα αδέρφια Κώστα και Θοδωρή Σακλαμάκη που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της διοίκησης και η πόρτα τους είναι πάντα ανοιχτή για τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Κώστας Μπουμάκης.

Η βραδιά είχε πολύ κέφι με τους καταξιωμένους λυράρηδες από τον Κρουσώνα Δημήτρη Βερεράκη, Γιάννη Μακριδάκη και τους Γιάννη Πρινιανάκη, Ηρακλή Χαραλαμπάκη και Γιώργο Σουλτάτο.

Επίσης στην εκδήλωση κληρώθηκαν αρκετά δώρα, με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να παίρνει άριστα στη διοργάνωση αυτής της μοναδικής βραδιάς για την οικογένεια του σωματείου του Κρουσώνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Γρηγόρης Φασουλάκης, Γρηγόρης Περυσινάκης, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, Γιάννης Βάμβουκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Βαλτζάκης, ο Γραμματέας του Δήμου Μαλεβιζίου Φίλιππος Βαμβουκάκης και ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ