Ρίγη συγκίνησης και Εθνικής υπερηφάνειας στην Κέρη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ύψωσαν την Ελληνική σημαία μία παρέα Ροδιανών

Μια παρέα Ροδιανών  συνεπής στο δικό τους ραντεβού με την ιστορία του Μαλεβιζίου, εκπλήρωσαν και φέτος την επιθυμία τους και ύψωσαν την ελληνική σημαία στην κορυφή της Κέρης ψάλλοντας τον Εθνικό μας ύμνο με θέα τον κάμπο της Αμμουδάρας.

Είχαν δώσει άλλωστε την  υπόσχεση ότι φέτος θα υψώσουν μια σημαία που θα είναι μεγαλύτερη από πέρσι και το έκαναν.

Μέσα από το fonimaleviziou.gr οι Ροδιανοί θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα:

Ο ένδοξος αγώνας των Ελλήνων συνιστά τη διαρκή υπόμνηση της αξίας της ενότητας και της σύμπνοιας του έθνους μας, η οποία ξεπερνά τα σύνορά μας και εκτείνεται στη διαχρονία. Η υπεράσπιση της εθνικής κληρονομιάς και κυριαρχίας, των αξιών της Δημοκρατίας και του σεβασμού προς τον άνθρωπο, η προάσπιση του Κράτους Δικαίου, η ειρηνική συνύπαρξη των λαών, η από κοινού επιδίωξη της προόδου, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης είναι τα σύγχρονα προτάγματα που οφείλουμε να υπηρετήσουμε, αυτά για τα οποία ως Έλληνες καλούμαστε να δώσουμε τον δικό μας ιερό αγώνα.

"Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και ειρήνη για όλο τον κόσμο!

Μάλιστα με σύμμαχο και τον καλό καιρό έστρωσαν το τραπέζι τους και όλοι μαζί ήπιαν το κρασί τους και γιόρτασαν με τον καλύτερο τρόπο την Εθνική μας Επέτειο, δείχνοντας έμπρακτα και φέτος πως δεν ξεχνούν την ιστορία της πατρίδας μας.

Μία σημαντική χειρονομία με πολλά επίκαιρα μηνύματα ειδικά στις σημερινές εποχές που ζούμε και την ανασφάλεια που επικρατεί με τον πόλεμο και την υγειονομική κρίση.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ