Ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του μίνι-μπάσκετ στην πλατεία Κατσαμάνη (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Το χώρο της πλατείας Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι επισκέφτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για να ενημερωθεί για το ξεκίνημα του έργου κατασκευής γηπέδου μίνι-μπάσκετ που έχει χρηματοδοτηθεί από τη ΓΓΑ.

Τα μηχανήματα του εργολάβου έχουν πιάσει ήδη δουλειά και όπως ενημέρωσε το έργο θα είναι έτοιμο να παραδοθεί σε περίπου 60 ημέρες.

Ο Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και ενημέρωσε το Λευτέρη Αυγενάκη για τη σκοπιμότητα του έργου στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά και την πορεία που βρίσκεται ένα άλλο οραματικό έργο με την κατασκευή του αθλητικού κέντρου στο Στρούμπουλα και τα εμπόδια που παρουσιάζονται κυρίως από τη μεριά της αρχαιολογίας.

Ο Υπουργός από την πλευρά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τη συνεργασία που έχουν και πρότεινε στο Μενέλαο Μποκέα μετά την κατασκευή του γηπέδου μίνι-μπάσκετ να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες για ένα χώρο στην πλατεία με όργανα γυμναστικής. Επίσης ο Λευτέρης Αυγενάκης 'έκανε αναφορά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα και βέβαια στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2023 όπου ένα κομμάτι αυτών θα γίνει στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Παρόντες από τη δημοτική αρχή ήταν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Φασουλάκης, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, Γιάννης Άσπρης, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μανώλης Γενναράκης.

Μαλεβιζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ