Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα στο Γάζι σήμερα ως το μεσημέρι

Petite Perle 300×250

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 27 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Γάζι στην λεωφ.Ελ.Βενιζέλου από το πρατήριο υγρών καυσίμων AEGEAN μέχρι το φούρνο Σαβοϊδάκη μετά παρόδων.Περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΕΚΟ Βασιλάκη,φούρνος Σταματάκη , βιβλιοπωλείο 2βήτα, pet shop Σαμόλη Regano,Star cafe και beauty sallon R.D.

Δευτέρα 28 Μαρτίου:

Από τις  7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα Καμίνια, στην περιοχή της εκκλησίας της Αγ.Μαρίνας και στις οδούς Ροδινού, Ιερού Λόχου, Πειρουνάκη, Καρκαβίτσα, Πεινελόπης Δέλτα, Αντωνίου Δομαλάκη από την οδό Α.Ροδινού μέχρι την οδό Πειρουνάκη και στην οδό Γ.Μαράντη από την εκκήσία της Αγ.Μαρίνας μέχρι την οδό Ι.Δραγούμη.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στα χωριά Αμπελούζος, Πλουτή, Μορώνι, Παναγιά, Φαρί, Άνω και Κάτω Ζαρός.Στον οικισμό Λαλουμά, στην Ι.Μ.Βροντησίου και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τρίτη 29 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Λίντο στην περιοχή του Παγκρήτιου σταδίου στις οδούς, Πρεβέλης, Αρκαδίας και Κιλκίς.

Στο 4ο χιλ.της ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γιαννούλη.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Γιόφυρο στην οδό Σπύρου Μουστακλή στις περιοχές του επιχείρησης Μανιδάκη, πανσιόν Μαρκάκη, του Κολυμβητιρίου, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σαμόλη, του Παγκρητίου σταδίου.Επίσης στις περιοχές Λίντο, πρώην βυρσοδεψίων, επιχειρήσεων Τσουδή, και Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Καμίνια.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο δρόμο προς ΠΑΓΝΗ στην περιοχή της ταβέρνας Ρούσου.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις οδούς Νεφέλης από την οδό Φρίξου μέχρι την οδό Κρίνων, στην οδό Ανθέων από την οδό Λάδωνα μέχρι την οδό Νεφέλης και στις οδούς Τεγέας και Μητροπάνου.

Από τις 2 εως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Πόρο, στην οδό Ροδόπης.

Τετάρτη 30 Μαρτίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Κάτω Ασίτες, στην περιοχή των ξενώνων Asion lithos και στο δρόμο προς Ι.Μ.Γοργολαϊνη.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων Ανακύκλωσης δίπλα στη Λαχαναγορά και τη μάντρα του Δήμου Ηρακλείου.

Πέμπτη 31 Μαρτίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή του καταστήματος του ΟΤΕ Μοιρών.

Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Κουμάσα, Λούκια, Καπετανιανά, Αγ.Ιωάννης Καπετανιανών, Φουρνοφάραγγο, Στάβιες, Ακάματος και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 1 Απριλίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Ν.Αλικαρνασσό, στην οδό Μιλτ.Καράτζη από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την οδό Τεμένους και στην οδό Οδ.Ανδρούτσου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ.Πελαγία, στο Μονοναύτη, στις περιοχές του πρατηρίου υγρών καυσίμων και του ξενοδοχείου Άμπελος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ