Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η αποδεκατισμένη Τύλισος απέναντι στον Ρούβα

Petite Perle 300×250

Πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι η Τύλισος απέναντι στον πλήρη Ρούβα αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2 στις Δαφνές. Ο Μιχάλης Ζουραράκης είχε στην διάθεση του 12 παίκτες οι οποίοι έδωσαν τα πάντα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τον αρχηγό Αντώνη Μανιούδη να σκοράρει δύο φορές χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά ο πρωτοπόρος Ρούβας έκανε το καθήκον του και χωρίς να παίξει ιδιαίτερα καλά πήρε ακόμα τρεις βαθμούς .

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ και πιο συγκεκριμένα το 1-0 έκανε στο πρώτο ημίχρονο ο Ξημεράκης Α., με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και το 2-0 έγινε στο 56' με γκολ του Κοσμαδάκη.

Ο Αντώνης Μανιούδης μείωσε σε 2-1 στο 61' αλλά ο Ρούβας και πάλι με τον Ξημεράκη Α. έκανε το 3-1 στο 87'.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Μανιούδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι μείωσε σε 3-2 με το σκορ αυτό να είναι το τελικό.

Συνθέσεις

Ρούβας: Ζερβός, Βόντας, Μαυρογιαννάκης, Ξημεράκης Α., Πρίφτη, Χαλκιαδάκης, Ξημεράκης Ι., Κοσμαδάκης, Σεϊκ, Κοκολάκης, Μαστραχάς.

Τύλισος: Γιανναδάκης, Λιονάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Μανιαδάκης, Κίκας, Κεφάκης, Μανιούδης, Αμαραντίδης, Παγκαλάκης, Μαματζάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ