Έφτασε στο δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης – Στο πλευρό του η γυναίκα του

Petite Perle 300×250

Από διαφορετική είσοδο για λόγους ασφαλείας, εισήλθε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να παραστεί στη δίκη του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού εναντίον συναδέλφων του ηθοποιών.

Στο δικαστήριο βρίσκεται και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου.

Η δίκη του ηθοποιού για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, είχε διακοπεί στις 18 Μαρτίου, μετά από αίτημα της πλευράς του ηθοποιού με την επίκληση σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που θα αναγνωστεί στο δικαστήριο, ο προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Ιούλιο ηθοποιός, φέρεται να βίασε μία συνάδελφο του το 2008, πράξη που έγινε δύο φορές, καθώς και να αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο ηθοποιούς, το 2010 και το 2014.

Οι δύο πράξεις, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, τελέστηκαν μέσα στο καμαρίνι του, όπου βρέθηκαν οι συνάδελφοι του για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στην τρίτη περίπτωση επιχείρησε να βιάσει την ηθοποιό μέσα στο αυτοκίνητο του, επίσης μετά από επαγγελματικό ραντεβού που είχε με την άνεργη τότε, παθούσα.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως οι καταγγέλλουσες έχουν στόχο την προσωπική τους προβολή δια της συκοφάντησης του ίδιου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ