Μεγάλο ντέρμπι στον Κρουσώνα Άγιος Δημήτριος -Ρούβας

Petite Perle 300×250

Την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε αν τα πλέι οφ της Α2 θα συνεχίσουν να έχουν ενδιαφέρον η αν ο Ρούβας θα στεφθεί από την τρίτη αγωνιστική πρωταθλητής. Στις 7 το βράδυ της Κυριακής ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Άγιος Δημήτριος θα υποδεχθεί την ομάδα της Γέργερης.

Αν ο Άγιος Δημήτριος κερδίσει θα μειώσει την διαφορά από τον αντίπαλο του στους πέντε βαθμούς και τα πλέι οφ θα πάρουν φωτιά. Αν ο Ρούβας φύγει αήττητος από τον Κρουσώνα τότε μόνο με θαύμα θα χάσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ρούβας νίκησε και τις δυο φορές τον Άγιο Δημήτριο χωρίς πάντως να είναι καλύτερος.

Αυτή την στιγμή ο Άγιος Δημήτριος μοιάζει να είναι στην καλύτερη του αγωνιστική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν και θα έλεγα ότι είναι το φαβορί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Νίκου Πατραμάνη είναι ότι τα καλύτερα του παιχνίδια τα κάνει έχοντας εκτός ομάδας δυο από τους κορυφαίους παίκτες του, τον Κώστα Σωτήρχο και τον Στέλιο Μανιαδή οι οποίοι πάντως θα είναι διαθέσιμοι στον αγώνα με τον Ρούβα.

Ο Μανιαδής εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών ενώ ο Σωτήρχος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Τύλισο. Ο Ρούβας δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με απουσίες και θα πάει στον Κρουσώνα για δυο αποτελέσματα για να κλειδώσει την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Ρούβας είναι ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και μένει να το δείξει την Κυριακή.

Ο αγώνας αυτός αν γινόταν νωρίς θα μπορούσε να τραβήξει πολύ κόσμο αλλά το ότι διεξάγεται αργά ίσως αποτρέψει αρκετούς να ανηφορήσουν στον Κρουσώνα. Θα είναι κρίμα πάντως να μην έχει κόσμο αυτό το ματς ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος που είναι σε θέση να προσφέρουν πολλές συγκινήσεις με την ποιότητα που διαθέτουν. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, εκεί που κρίνονται τα παιχνίδια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ