Ιωνικός – Βόλος 2-2: Γκολ και λαχτάρα με Ρομέρο στη Νεάπολη

Petite Perle 300×250

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Ιωνικός και Βόλος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στη Νεάπολη. Αγωνία για τον Ρομέρο που έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του μετά από άσχημη πτώση στον αγωνιστικό χώρο.

Ιωνικός και Βόλος έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Super League και σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος έμειναν στο 2-2 στη Νεάπολη για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μάντζη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος, με το τελικό αποτέλεσμα να μην… χαλάει μάλλον κανέναν.

Εκεί που τρόμαξαν πάντως όλοι ήταν στο 18ο λεπτό του ματς όταν ο Ρομέρο έπεσε άσχημα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Με την άμεση επέμβαση των γιατρών ωστόσο, ο παίκτης της ομάδας της Μαγνησίας συνήλθε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τον Βόλο να ενημερώνει λίγο αργότερα πως δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OUT / ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς αφού μόλις στο 3′ ο Μάντζης με κεφαλιά έκανε το 1-0 σκοράροντας κόντρα στην πρώην ομάδα του. Άοσμαν και Λένις έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 18′ ήρθε το σοκ με τον Ρομέρο. Μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας, ο άσος του Βόλου έπεσε στο έδαφος, του γύρισε η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο Χρήστος Δάρας έδρασε αστραπιαία και μαζί με το ιατρικό τιμ του Βόλου έπεσαν πάνω από τον Ρομέρο βοηθώντας τον να βρει και πάλι τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία του, με τις καρδίες όλων να… επιστρέφουν στις θέσεις τους. Μετά από σχεδόν οκτώ λεπτά το ματς άρχισε ξανά και το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να είναι μάλλον μουδιασμένες.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, τα γκολ έπεσαν βροχή. Αρχικά ο Μάντζης έκανε το 2-0 με ωραίο πλασέ από ασίστ του Άοσμαν στο 52′ και μετά ήταν σειρά του Βόλου να απαντήσει. Αφού στο 64′ ο Φαν Βεερτ είχε δοκάρι με κεφαλιά, το 2-1 ήρθε στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Φερνάντες. Στο 70′ ο Γκορτσίλας καταλόγισε πέναλτι για χέρι του Μύγα σε προσπάθεια του Μπαρτόλο και ο Φαν Βέερτ το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2.

Ντάσλιο και Φαν Βέερτ είχαν από μία ευκαιρία για κάθε ομάδα μέχρι το φινάλε, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε και να μην… χαλάει μάλλον κανέναν. Αν και ο Βόλος έμεινε για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο (76′ Κιάκος), Λένις (76′ Βαλέντε, 93′ Τσιριγώτης), Άοσμαν (76′ Πλατέλλας), Μάντζης (76′ Τουράμ).

Βόλος (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο (25′ Ρίνερ), Μπαριέντος, Νίνης (54′ Μεταξάς), Πουρίτα (55′ Ρεγκατέν), Φερνάντες, Μπαρτόλο (77′ Ροσέρο), Φαν Βέερτ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ