Ο Μάνος Δασκαλάκης πούλησε διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς 250.000 ευρώ

Petite Perle 300×250

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Η υπόθεση προχωράει με γοργούς ρυθμούς και κάθε μέρα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία.

Στον αέρα της εκπομπής "Open Weekend" βγήκε σήμερα ο Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, ο οποίος μίλησε για τις νέες εξελίξεις.

Ο ίδιος αποκάλυψε και μια πληροφορία που έχει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.

Ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως μεταφέρει την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν την έχει διασταυρώσει ακόμη, ωστόσο είπε πως οι χρόνοι συμπίπτουν με τα εξής από δω και πέρα: «Ένας υπάλληλος των 1.000 ευρώ δεν μπορεί να αγοράζει μηχανή, αυτοκίνητο, όργανα μουσικής για το στούντιο. Είχαν ευεργετηθεί τα δύο παιδιά από την σπιτονοικοκυρά, ωστόσο άλλαξε κάποια στιγμή η συμπεριφορά τους» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση ότι η 69χρονη είχε υποσχεθεί στον Μάνο ότι θα του έγραφε τα δυο σπίτια -και εκείνο στο οποίο έμενε η ίδια, αλλά και αυτό που έμενε το ζευγάρι. Εδώ υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στη Ρούλα και τον Μάνο» προσέθεσε.

Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια εξήγησε πως ακούγεται από τον περίγυρο της οικογένειας ότι η Ρούλα είχε τις εξής σκέψεις: «Τι έγινε τώρα, όλα τα παίρνει ο Μάνος; Γιατί να μην γραφεί και ένα σπίτι σε εμένα;».

Ακόμη, ο ίδιος τόνισε πως ο μόνος άνθρωπος που επισκεπτόταν τη 69χρονη ήταν η Ρούλα και μάλιστα σαν ανιψιά της. «Η τσαούσα της υπόθεσης ήταν η Ρούλα, η οποία μπορούσε να κάνει εκβιασμούς» είπε ο δημοσιογράφος.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ