Ο ΟΦΗ κέρδισε την Λαμία 1-2 και την στέλνει στους αγώνες μπαράζ

Petite Perle 300×250

Η Λαμία «καιγόταν» για τη νίκη, ο ΟΦΗ την πήρε. Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας των Φθιωτών οι οποίοι μόνο με… θαύμα θα αποφύγουν το μπαράζ.

Αν και βαθμολογικά αδιάφορος ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τους γηπεδούχους που μόνο με… θαύμα θα αποφύγουν το μπαράζ. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της, αλλά πήρε το διπλό και έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των Φθιωτών.

Ο ΟΦΗ στέλνει τη Λαμία στα μπαράζ (1-2, vid)

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς όταν ο Νέιρα με πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Σαράνοφ που έσωσε την ομάδα του. Ο Τσιλιανίδης είχε ακόμη μία καλή στιγμή για τους Κρητικούς στη συνέχεια και το γκολ ήρθε τελικά στο 29′ όταν ο Στάικος έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 40′ η Λαμία «άγγιξε» την ισοφάριση όταν ο Λούκας βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ, αλλά οι αμυντικοί του ΟΦΗ απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει. Αφού πρώτα απείλησε με τον Μπεχαράνο στο 50′, έκανε το 1-1 στο 51′ με καταπληκτικό γυριστό σουτ του Σωτηρίου. Και κάπου εκεί το ματς… έσβησε, μέχρι το 74′ όταν ο Αντέτζο έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Μανούχος έδωσε πέναλτι. Ο Φελίπε εκτέλεσε εύστοχα στο 75΄για το 1-2 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η Λαμία δεν κατάφερε να κάνει κάτι στο φινάλε.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας), Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Παγουρτζής (Πειραιά), 4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών), VAR: Καμπάκοφ (Βουλγαρία), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Κίτρινες: 60' Νούνιες, 68' Σαραμαντάς, 90+4' Μανούσος – 37' Φελίπε, 65' Πασαλίδης, 82' Μαρινάκης

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (Τζανδάρης 71′), Μπεχαράνο (Μανούσος 80′), Μπανγκουρά (Αραμπούλι 66′), Ρόμανιτς, Γκέντσογλου (Ταϊρόν 46′), Λούκας.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου, Γιαννούλης (Ουές 60′), Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Νέιρα, Μεγιάδο, Στάικος (Τοράλ 66′), Λουίζ Φελίπε, Τσιλιανίδης (Λάμπρου 65′), Μπουζούκης (Διαμαντής 77′).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ