Ολυμπιακός: Με Φορτούνη η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΚ (3/4, 20:00, NOVASPORTS PRIME, ) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Στις 22 Μαΐου του 2021 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίστηκε τελευταία φορά ο Κώστας Φορτούνης σε επίσημο παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του το περασμένο καλοκαίρι, μπήκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι απολύτως έτοιμος και έτσι για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στη λίστα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ (3/4, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Από εκεί και πέρα στην αποστολή επέστρεψαν οι Μασούρας και Βρουσάι, ενώ στη διάθεση του Πορτογάλου είναι και ο Σισέ. Εκτός φυσικά έχει μείνει ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Αναλυτικά η αποστολή:

 Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ