Super League Interwetten: Δεύτερη στροφή στα play outs με το βλέμμα στη «μάχη» της ουράς

Petite Perle 300×250

Επανέναρξη στη δράση της Super League Interwetten. Σήμερα (2/4) διεξάγονται τα τέσσερα ματς των play outs για τη δεύτερη αγωνιστική με το ενδιαφέρον φυσικά να επικεντρώνεται στη «μάχη» για τη σωτηρία.

Λαμία – ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Βόλος και Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός είναι τα τέσσερα παιχνίδια που αποτελούν το σαββατιάτικο πρόγραμμα για τη 2η αγωνιστική των play outs της Super League Interwetten με την ομάδα της Φθιώτιδας και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» που βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στις δύο τελευταίες θέσεις να «καίγονται» για βαθμούς.

Λαμία – ΟΦΗ

Η αρχή γίνεται στις 16:00 στη Λαμία εκεί που η τοπική ομάδα θέλει οπωσδήποτε το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ ούσα στην προτελευταία θέση. Έχει απόσταση οκτώ βαθμών από τον ουραγό Απόλλωνα, αλλά υπολείπεται πέντε πόντων του Ατρόμητου για να μην πάει σε μπαράζ παραμονής.

Αρκετές οι απουσίες στη Λαμία για τον Τζανλούκα Φέστα καθώς δεν υπολογίζει, για διάφορους λόγους, στους Βύντρα, Σκόνδρα, Μαζουλουξή, Μανουσάκη, Ελευθεριάδη, Νινούα και η αποστολή του είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Λούκας, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς και Βέλλιος.

Στον ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας έχει διαθέσιμο τον Τοράλ, αλλά εκτός έμειναν οι Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Μπαλογιάννης, Καστάνιος, Κοροβέσης, Επασί, Βάτερμαν. Η αποστολή των Κρητικών αποτελείται από τους Σηφάκη, Σωτηρίου, Μανδά, Ουές, Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Λάμπρου, Νέιρα, Φαν Ντούινεν, Μπουζούκη, Καμάου, Τοράλ, Βούρο, Διαμαντή, Γιαννούλη, Τσιλιανίδη, Στάικο, Mεγιάδο και Φελίπε.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Στις 17:15 στην Τρίπολη, ο Αστέρας που έχει ως κίνητρο μόνο την κατάκτηση της 7ης θέσης για το γόητρο, υποδέχεται τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει πάρει απόσταση ασφαλείας από την προτελευταία Λαμία, όμως ακόμα δεν έχει «καθαρίσει».

Για τον Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης εκτός πλάνων τέθηκαν οι Χριστόπουλος, Καπίγια και Άλβαρες. Αντίθετα υπάρχουν αρκετές επιστροφές, όπως αυτές των Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Μουνάφο και Τσιφτσή. Στην αποστολή των Αρκάδων βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο,Σόνι.

Ο Κρις Κόλμαν στον Ατρόμητο υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χατζηισαΐα, ο οποίος προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες. Ο Ροτάριου κρίθηκε ανέτοιμος και δεν μπήκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμεινε και ο Μπεντινέλι. Στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου βρίσκονται οι Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Κουλούρης, Αλιμπέκ, Τζαβίδας.

Ιωνικός – Βόλος

Στη Νίκαια, στις 18:15, ο Ιωνικός θέλει να πετύχει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς το διπλό επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα τον έφερε ουσιαστικά αγκαλιά με την παραμονή απέναντι στον Βόλο που βαθμολογικά δεν αγχώνεται, αλλά έχει κίνητρο μετά την κακή εμφάνιση στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον Ιωνικό ο Δημήτρης Σπανός εκτός από τον Ματσούκα δεν έχει καμία άλλη απουσία. Στην αποστολή των Νικαιωτών μπήκαν οι Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαφέας, Σάντσες, Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Γκοτσούλιας, Κιάκος, Πογοσιάν, Μαχαίρας, Μάντζης, Πλατέλλας, Τουράμ, Καμπράλ, Βαλέντε.

Με απουσίες ταξίδεψε ο Βόλος καθώς ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κότνικ και Τσοκάνη, ενώ εκτός έμειναν και οι Σοάρες και Ορός. Στην αποστολή είναι οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Σιέλης, Ρομέρο, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Φερράρι, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Κορέα, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός

Το πρόγραμμα κλείνει στις 20:30 στη Ριζούπολη εκεί όπου ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης θέλει επειγόντως το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχει για παραμονή.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν ανακοίνωσε αποστολή, η οποία θα γίνει γνωστή λίγο πριν τη σέντρα. Ο Μπάμπης Τεννές είχε αμφίβολο τον Ρόνγκε, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπολογίζεται. Αρκετά τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό καθώς δεν υπολογίζονται οι Μαλής, Τσιγγάρας που έχουν τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και οι Χουχούμης, Βργκοτς. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Αποστολάκης, Αντούνες, Βαρόνε, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Μπακαδήμας, Ανέστης.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Λαμία – ΟΦΗ (16:00) CosmoteSport 2
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15) NovaSports 2
Ιωνικός – Βόλος (18:15) CosmoteSport 3
Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός (20:30) CosmoteSport 2

Η βαθμολογία

7. Αστέρας Τρίπολης 38
8. ΟΦΗ 37
9. Παναιτωλικός 32
10. Βόλος 30
11. Ιωνικός 29
12. Ατρόμητος 26
———————–
13. Λαμία 21
———————–
14. Απόλλων Σμύρνης 13

Πηγη: https://www.gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ