Αναπνέει ακόμα και ελπίζει ο Απόλλωνας Σμύρνης

Petite Perle 300×250

O Απόλλων Σμύρνης νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καμάρας» για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ, μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την προτελευταία Λαμία και διατηρεί κάποιες ελπίδες για να αποφύγει την τελευταία θέση και να παίξει στα μπαράζ παραμονής.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0

Μετά το ημίωρο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε μέτρα στο γήπεδο και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 34ο λεπτό, όταν ο Ντεντάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ντάουντα, με διπλή προσπάθεια αφού αρχικά απέκρουσε ο Ανέστης, πέτυχε το 1-0.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ουραγό Απόλλωνα να προσπαθεί να «καθαρίσει» το ματς. Ωστόσο, ο Ανέστης απέκρουσε την κεφαλιά του Ντομίνγκες στο 50' και, ακόμα περισσότερο, την προσπάθεια του Ιωαννίδη τρία λεπτά μετά.

Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός 1-0

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πρόβλημα να ξεκλειδώσουν την άμυνα του Απόλλωνα. Το μόνο που κατάφεραν ως τη λήξη ήταν ένα άστοχο σουτ του Ντουάρτε (70΄) από πλεονεκτική θέση και, κυρίως, το τετ-α-τετ του Βέργου (80΄), με τον Σορτσάν να βγαίνει νικητής.

MVP: Ο Απόλλωνας έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο και είχε τεράστια ανάγκη τη νίκη, την οποία του χάρισε τελικά ο Ντάουντα, με το «χρυσό γκολ» του στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Μόνο και μόνο για αυτό, αξίζει να πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Ντεντάκης, που ήταν αλάνθαστος αμυντικά και έβγαλε και την υπέροχη ασίστ στο γκολ.

Η σφυρίχτρα: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Σιδηρόπουλου, ο οποίος έλεγξε το ματς καθ' όλη τη διάρκειά του. Η αλήθεια πάντως είναι πως είχε να αντιμετωπίσει κάποια πολύ δύσκολη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Απόλλων Σμύρνης (Μ. Τεννές): Σορτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Μπρούνο Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Μαρτίνες (63' Τσίμπσα), Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα (70' Τσιλούλης, 86' Φερνάντες), Ιωαννίδης (85' Εμπακογκού)

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν οι: Κότσαρης, Τουτουαρίμα, Κραγιόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας

Παναιτωλικός (Γ. Αναστασίου): Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνιες, Λάρσον (46' Μπακαδήμας), Αποστολάκης, Βαρόνε (63' Νταγκό), Μάρτεσον, Ντουάρτε (75' Μόρσεϊ), Ντίαζ, Μεντόσα (75' Φλόρες), Καρέλης (63' Βέργος)

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους έμειναν οι: Λούι, Μπελεβώνης, Μπαρμπόσα, Μελίσσας.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Δημητριάδης, Κουρομπύλια
Τέταρτος: Τζήλος
VAR: Αγκάγεφ, Νικολαΐδης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ