Διέλυσαν με 8-0 τους Νέους Μοιρών οι τρομεροί Νέοι Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Χωρίς να προσπαθήσουν ιδιαίτερα οι Νέοι Αλμυρού πήραν μία άνετη νίκη απέναντι στους Νέους Μοιρών με 8-0 παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη Β2 κατηγορία. Η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας τρία γκολ κλειδώνοντας από νωρίς το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν έριξαν την απόδοση τους πετυχαίνοντας ακόμα πέντε γκολ.

Στο 2' ο Κολλιορουδάκης έκοψε στο πέναλτι στον Νοδαρακη που σούταρε μόνος του πάνω στον τερματοφύλακα.

Ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στο ίδιο σημείο αλλά αυτή τη φορά τελείωσε τη φάση για το 1-0.

Στο 4' ο Κολλιορουδάκης σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 12' ο Κολλιορουδάκης με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από αντεπίθεση έκανε το 2-0.

Στο 21' ο Δάλλας έδωσε στον Ρουκο που σούταρε από το ύψος της περιοχής λίγο άουτ.

Στο 23' ο Νοδαράκης σούταρε με το αριστερό, άουτ.

Στο 32' ο Ρούκος μπήκε από πλάγια στη περιοχή έκοψε στον Κολλιορουδάκη που σούταρε με τη μία αλλά ο τερματοφύλακας των Νέων Μοιρών έκανε εκπληκτική απόκρουση.

Στο 34' ο Δάλλας πήρε μια κόντρα, σούταρε από το ύψος της περιοχής, ελάχιστα άουτ.

Στο 40' από καταπληκτική μπαλιά του Μάστου από την άμυνα ο Ρουκος έφυγε μόνος του και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 3-0.

Στο 44' ο Δάλλας έβγαλε μόνο του τον Κολλιορουδάκη που πλάσαρε με τον τερματοφύλακα των Νέων Φωτάκη να αποκρούει και πάλι με δυσκολία.

Στο δεύτερο μέρος οι Νέοι στο 65' έκαναν το 4-0 με τον Κοκολογιαννάκη, στο 72' ο Νοδαράκης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 5-0.

Το 6-0 έκανε ο Κανάκης που είχε περάσει ως αλλαγή, το 7-0 έκανε ο Ρούκος στο 81' βάζοντας και αυτός το δεύτερο προσωπικό του γκολ ενώ δύο γκολ στον αγώνα είχε και ο Κανάκης που έκανε το τελικό 8-0 στο 87'.

Συνθέσεις

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Κοκολογιαννάκης Γ., Τζανής, Μάστος, Χνάρης, Κοτζαγιώτης, Νοδαράκης, Δάλλας, Βολιτάκης, Κολλιορουδάκης, Ρούκος.

Αγωνίστηκαν και οι Φοινοκαλιώτης, Κανάκης, Φιτσοδασκαλάκης, Στρατάκης.

Νέοι Μοιρών: Φωτάκης, Σφυριδάκης, Περτσέλης, Νικολιδάκης, Σκαπέρδας, Χριστοδουλάκης, Λενιδάκης, Ζωγραφάκης, Μακρυδάκης, Ζεάκης, Δασκαλάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ