Ήταν καλύτερη και κέρδισε η Ροδιά (pics)

Petite Perle 300×250

Μια απόλυτα δίκαιη νίκη πήρε η Ροδιά με αντίπαλο τις Δαφνές κερδίζοντας με το ευρύ 3-0. Η ομάδα του Ζαχαρία Ντουλάκη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή και με τρία γκολ πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πηγαίνοντας με άλλο αέρα την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι Μαλεβιζίου με τους πρωτοπόρους Νέους Αλμυρού.

Στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού οι Δαφνές μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με τον Καρτσώνη, τον Κορνηλάκη και τον Τζωρακολευθεράκη για να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Μετά το 15' η Ροδιά ισορρόπησε τον αγώνα και στο 43' έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από μπαλιά του Μπλεμένου ο Μιχαλάκης σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης στο 48' ο Οικονόμου με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό από μπαλιά του Μιχαλάκη ο Λεμονάκης τετ τετ με το Γιαννακουδάκη πλάσαρε αδύναμα και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Δαφνών.

Στο 68' ο Λεμονάκης από αριστερά σέντραρε, ο Κότσι από κοντά πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια ο Γιαννακουδάκης.

Στο 77' από ασίστ του Μαραυγάκη ο Λεμονάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Στο 89' ο Μαραυγάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Ροδιά: Δαμιανάκης, Ξενίδης(46' Πετούσης), Λειβαδίτης, Βαμβουκάκης, Λεβεντάκης, Οικονόμου, Κότσι(75' Μαραυγάκης), Δεληγιαννίδης, Μπλεμένος, Μιχαλάκης, Λεμονάκης.

Δαφνές: Γιαννακουδάκης, Καλαϊτζάκης, Καλαϊτζάκης Ι., Αργυρούδης, Πατεράκης, Αλεξάκης, Κορνηλάκης, Καρτσώνης, Τζωρακοελευθεράκης, Πατεράκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ