Οδυνηρή ισοπαλία για τον Ρωμανό που έμεινε στο 3-3 με τη Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Απίστευτα πράματα έκανε σήμερα η Δαμάστα στο γήπεδο της απέναντι στο Ρωμανό που προηγήθηκε με 2-0, και στο τέλος κόντεψε να χάσει το ματς με τη Δαμάστα να γυρίζει το παιχνίδι 3-2 με 10 παίκτες. Ο Ρωμανός στο τέλος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μεμοτσέλα και να πάρει τον ένα βαθμό που όμως δεν είναι αρκετός και τον αφήνει στη δεύτερη θέση καθώς το Τυμπάκι κέρδισε τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό.

Στο Α' ημίχρονο ο Ρωμανός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκε με 2-0. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ.

Στο 12' από γύρισμα του Σεραφειμίδη ο Τριανταφύλλου εξ επαφής δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 18' ο Μεμοτσέλα μέσα από την περιοχή σούταρε η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στη δεξιά γωνία του Δανδάλη για το 0-1.

Στο 28' ο Σεραφειμίδης έβγαλε το Μυλωνά σε θέση βολής και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με εύστοχο πλασέ πέτυχε το 0-2.

Στο 42' ο Κοσμάς επιχείρησε μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Πλευριτάκη που φέρει ευθύνη και μείωσε 1-2 για τη Δαμάστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε φωτιά με μία αποβολή

Στο 58' ο Μηλιαράκης χτύπησε εκτός φάσεις τον Μεμοτσέλα και δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση και με υπόδειξη του βοηθού, ο διαιτητής Ζαφείρης έδωσε απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Δαμάστας.

Στο 65' δυνατό σουτ του Μεμοτσέλα από ευνοϊκή θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Δανδάλης.

Στο 68' ο Τζουβάρας με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε για τη Δαμάστα σε 2-2.

Στο 79' ο Κλαπάκης άδειασε με καταπληκτική ντρίμπλα τον Ρουμπάκη, μπήκε στην περιοχή και με έξοχο πλασέ μέσα σε αποθέωση έκανε την μεγάλη ανατροπή για το 3-2.

Στο 89 όμως ο Μεμοτσέλα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 3-3.

Συνθέσεις

Δαμάστα: Δανδάλης, Κουτσάκης, Απλαδάς, Μαρκάκης, Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς, Αποστολάκης, Κλαπάκης(89' Καραξής), Μπαντούνας(75' Ψωμάς), Μηλιαράκης, Τζουβάρας(92' Κωτούλας).

Ρωμανός: Πλευριτάκης, Σεραφειμίδης, Μαυρομάτης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Ταβλαδωράκης, Μυλωνάς, Μεμοτσέλα, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ