Με επιτυχία διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου για το RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022

Petite Perle 300×250

Η συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του φετινού RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022 πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με αφετηρία και τερματισμό στο Παγκρήτιο Στάδιο.  Πρόκειται για την ένατη φορά που διοργανώνεται στο Ηράκλειο. 

 Συνεχίζονται οι εγγραφές μέχρι το Σάββατο 9 Απριλίου – Την Κυριακή 10 Απριλίου ο αγώνας.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνέντευξη τόνισαν την αγαστή συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Κρήτης και τους αρμόδιους φορείς, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την επιτυχία του αγώνα. 

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που έχει διαχρονικά ο Δήμος Ηρακλείου με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Κρήτης, ευχαρίστησε όλους τους αρμόδιους φορείς για την συνδρομή τους στην διεξαγωγή του RUN GREECE, ενώ εξήρε την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών: «Είμαι βέβαιος ότι και ο φετινός αγώνας θα έχει μεγάλη επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε από την πλευρά του: «Ο αθλητισμός επιστρέφει. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας, σιγά – σιγά ξεκινούν και πάλι οι σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις, που μας είχαν λείψει πολύ.  Το RUN GREECE αποτελεί έναν από τους καλύτερους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα και έχει εξελιχθεί πλέον σε θεσμό. 

Ως Δήμος Ηρακλείου στηρίζουμε  με όλες μας τις υπηρεσίες και με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ τη συγκεκριμένη διοργάνωση, όπως και όλες τις διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την άψογη συνεργασία μας, όλους τους φορείς και τις αρχές της πόλης για την στήριξή τους, τους εθελοντές μας αλλά και τους χορηγούς. Καλώ όλους τους Ηρακλειώτες να δηλώσουν συμμετοχή για να είναι και το φετινό RUN GREECE Ηράκλειο ένας από τους πιο επιτυχημένους αγώνες της σειράς».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης τόνισε: «Ο αθλητισμός είναι υγεία, καλούμε τα παιδιά, τους γονείς, τους ηλικιωμένους να έρθουν να τρέξουν ή να περπατήσουν και να χαρούν την διαδρομή, την Κυριακή 10 Απριλίου στη μεγάλη δρομική διοργάνωση του Run Greece. Μέσα από την υπέροχη διαδρομή θα έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε "το τερπνόν μετά του ωφελίμου", τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης μετέφερε τον χαιρετισμό της Προέδρου Σοφίας Σακοράφα και ολόκληρου του ΔΣ και ευχαρίστησε τόσο την Περιφέρεια Κρήτης όσο και τον Δήμο Ηρακλείου για την διαχρονική συμπαράσταση τους, όπως και τους  υπόλοιπους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς: «Αυτή ακριβώς η συνεργασία συμβάλλει ώστε το RUN GREECE του Ηρακλείου να είναι από τα καλύτερα της χώρας. Το RUN Greece που θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου είναι το πρώτο της φετινής σειράς που περιλαμβάνει ακόμα πέντε, σε Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα. Και δεν είναι τυχαίο ότι έχει επιλεγεί το Ηράκλειο για αφετηρία για το ξεκίνημα, διότι η συμπαράσταση όλων όσων ήδη ανέφερε είναι ξεχωριστή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση». 

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ – ΣΕΓΑΣ Κρήτης Παναγιώτης Αντωνακάκης αναφέρθηκε στον αριθμό των συμμετοχών που έχουν ξεπεράσει τις 1.000 μέχρι τώρα και ανέφερε ότι συνεχίζονται μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου. 

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή: 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ: 

Μέχρι και την Τετάρτη 6 Απριλίου στη διεύθυνση www.run-greece.gr

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: 

  1. Μέχρι Παρασκευή 8 Απριλίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ –  Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (Ισόγειο) –  Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 14.00

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ:  ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ (Θύρα 9) και ΠΑΤΕΛΕΣ: Γραμματείες Γυμναστηρίων: Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 21.30

και Σάββατο 09.00 – 16.30

Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  ΚΡΗΤΗΣ: Ε.Α.Κ.Η. (Στάδιο Ελευθερίας)

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 13.00 και 16.30 – 20.30

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SUPER MARKET  ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ:

Λεβήνου & Θερίσου

Κορωναίου 7

Μαυσώλου & Ηροδότου – Αλικαρνασσός

Ουλαφ Πάλμε 83

Ισαύρων & Σοφ, Βενιζέλου Παραλιακή

Κρασαδάκη Κασομούλη Δελαπόρτα Άγιος  Ιωάννης

Κοκκίνη Χάνι 

Γάζι

(ώρες λειτουργίας καταστημάτων)

Χανιά:  Στα γραφεία του συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων – Σφακιών  4

2) Το Σάββατο 9 Απριλίου  

Παγκρήτιο Στάδιο – Θύρα 1 (10.00 – 20.00)

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, η  Ηρακλειώτισα πρωταθλήτρια Ελλάδος Ειρήνη Βασιλείου, ο διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιος Καρακούδης, ο διοικητής του ΕΚΑΒ Νίκολαος Γιαννακουδάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης Μιχάλης Βλατάκης,  εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής, του Συνδέσμου Κρητών  Στίβου, των τοπικών χορηγών (Super Market Χαλκιαδάκης, Μινωικές Γραμμές) κ.ά. 

Διοργανωτές του φετινού RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ, είναι ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.ΓΑ.Σ. Κρήτης με συνδιοργανωτές το Δήμο Ηρακλείου και την  Περιφέρεια Κρήτης, μεγάλο χορηγό την ERGO Ασφαλιστική  και τοπικούς  χορηγούς  τα Super Market  Χαλκιαδάκης, τις Μινωικές Γραμμές και το Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ