33χρονη Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή – Δεν περίμενα να προφυλακιστώ (βίντεο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στις φυλακές μεταφέρθηκε σήμερα από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνταν από τη στιγμή της σύλληψής της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Η 33χρονη, που κρίθηκε χθες προφυλακιστέα, μετά από μία μαραθώνια ανακριτική διαδικασία, είπε πως δεν περίμενε αυτή την απόφαση.

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας στο Star.

Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα πληγωμένη από τον Μάνο Δασκαλάκη, καθώς όπως είπε εκείνη «μίλησε με τα καλύτερα λόγια» στην κατάθεσή της για το πρώην σύζυγό της. «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Εξέφρασε το φόβο ότι ίσως κάποιοι στη φυλακή της κάνουν κακό. Επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει τα παιδιά της και ότι πρόκειται για ιατρικό λάθος.

Related Articles