Μάνος Δασκαλάκης: Γύριζε βίντεο κλιπ στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους τρεις μήνες μετά τον θάνατό της

Petite Perle 300×250

Εκτάσεις και προς άλλες κατευθύνσεις παίρνουν οι έρευνες για την υπόθεση της Πάτρας, φτάνοντας μέχρι τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε εξωτερικός παράγοντας που οδήγησε στην απώλειά της.

Ερωτηματικά στην όλη ιστορία έχουν προκαλέσει πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα το πώς μετά τον θάνατό της η οικογένεια συνέχισε να μένει στο σπίτι και πού έδινε τα ενοίκια αλλά και ο άνετος τρόπος ζωής που ζούσε το ζευγάρι, τον οποίο δεν δικαιολογούσαν τα έσοδά του.

Νέο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες του MEGA από βίντεο κλιπ που γύριζε ο πατέρας στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς σε μεταγενέστερο χρόνο από τον θάνατό της.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2020, τρεις μήνες από τον θάνατο της, ο Μάνος τραγουδά στο σπίτι της Ευγενίας Κούτρα και γράφει:
«Ένα τραγούδι του μεγάλου Παύλου Σιδηρόπουλου σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου και σε σύνθεση του Μίκη Θεοδωράκη, έτος 1979. Το ανεβάζω μόνο και μόνο για έναν στίχο: «υπερασπίσου το παιδί και αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα». Και όμως αγαπητοί μου υπάρχει ελπίδα».

Το θρίλερ της σπιτονοικοκυράς του Μάνου και της Ρούλας μπαίνει στο «μικροσκόπιο» μετά τις καταγγελίες από συγγενείς της εκλιπούσας.

«Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία. Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι' αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια» είχε αναφέρει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ