Οι αθλητές του σωματείου «Gerontis Fighters» βραβεύτηκαν για τις υψηλές διακρίσεις τους απο τον δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

H Ολυμπιάδα του 2028 δεν είναι μακριά για τους αθλητές του Kick boxing του Μαλεβιζίου

  Μια ξεχωριστή νότα έδωσαν χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου οι αθλητές του σωματείου και «Gerontis Fighters» που προπονούνται στο Kick boxing  και στο παραδοσιακό Tae kwon do και  βραβεύτηκαν από τη δημοτική Αρχή για τις σπουδαίες διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι πολλά υποσχόμενα αθλητές συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους, Γιάννη Γεροντή βραβεύτηκαν για την προσπάθεια, τη αγωνιστικότητα, το ήθος τους και τη χαρά που έφεραν στο Μαλεβίζι.

Αυτές οι διακρίσεις είναι μόνο η αρχή.

 Στόχος είναι η Ολυμπιάδα του 2028 αφού το Kick boxing  με απόφαση που λήφθηκε πέρυσι συγκαταλέγεται πλέον στα ολυμπιακά αθλήματα.  Η  προσπάθεια που γίνεται τώρα και η συμμετοχή σε παγκόσμιες συναντήσεις  δίνει ελπίδες για τους Ολυμπιακούς του 2028, όπως εξήγησε ο προπονητής των αθλητών.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και τους ευχαρίστησε: «Μας τιμάται ιδιαίτερα και μας κάνετε περήφανους και γι αυτό σας ευχαριστούμε».

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρος Καλλέργης αναφέρθηκε στα εφόδια που δίνει η ενασχόληση με τον αθλητισμό ενώ αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις της αντιδημάρχου Παιδείας,  Χρύσας Λυρώνη.

 Ο  κ. Μποκέας  έδωσε στα παιδιά τιμητικούς επαίνους και τη νέα έκδοση « Το Μαλεβιζί στην Επανάσταση του 1821»  για την ιστορία του Μαλεβιζίου και το ρόλο του στην Επανάσταση 1821. Όλοι οι αθλητές δέχτηκαν ένα θερμό χειροκρότημα για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.   

Οι αθλήτριες  που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση θα πλαισιώνουν  την εθνική μας ομάδα,  στο παγκόσμιο Κύπελο της Τουρκίας τον Μάιο  στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 στην Ιρλανδία.

Οι τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν στους εξής αθλητές :

 Μαρίνα Πετούση, α' κατηγορία πρώτη θέση kick light, light contact, point, αθλήτρια VIP

 Κουτάντου Ευαγγελία, α' κατηγορία πρώτη θέση point, light, β' θέση kick light

 Αντώνης Αρβανιτάκης, Τρίτη θέση point, light

 Γιώργος Αρβανιτάκης Τρίτη θέση light contact

 Ευτυχία Στριλιγκά, α' θέση, χρυσό μετάλλιο kick, light, Τρίτη θέση point

 Ειρήνη Κουτάντου, αγώνας συμμετοχής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ