Πατέρας Ιγκουαΐν: «Ο Γκονσάλο θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν»

Petite Perle 300×250

Την απόφαση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της φετινής σεζόν, αποκάλυψε ο πατέρας του.

Τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα θα δώσει στο τέλος της σεζόν ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε συνέντευξή που έδωσε σε Μέσο της Αργεντινής.

«Δεν νομίζω πως θα γυρίσει στην Αργεντινή. Μου έχει πει πως θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν», τόνισε αρχικά ο πατέρας του 34χρονου επιθετικού, ενώ στη συνέχεια τον προέτρεψε να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου, λέγοντας:

«Θα ήθελα να τον δω να παραμένει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γνωρίζει πάρα πολλά για το άθλημα. Δεν του λείπει κάτι και μπορεί να θριαμβεύσει. Θα είναι πολύ κρίμα να μην συνεχίσει στο ποδόσφαιρο».

Ο «Πιπίτα» φέτος αγωνίζεται στις ΗΠΑ και το MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι (44 εμφανίσεις με 15 γκολ), έχοντας μετακομίσει εκεί από το 2020, όταν αποχώρησε ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης για Ρίβερ Πλέιτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νάπολι, Μίλαν και Τσέλσι, έχοντας σκοράρει 125 φορές στις κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας και έχοντας το ρεκόρ για τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν της Serie A (36 γκολ σε 35 εμφανίσεις με τη Νάπολι τη σεζόν 2015-16).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ