Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον ΓΓ του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας

Petite Perle 300×250

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, το μεσημέρι της Τρίτης 5 Απριλίου, στο γραφείο του στη Λότζια με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Μανόλη Κουτουλάκη.  

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν την Δημοτική Αρχή  , όπως είναι η παραχώρηση στο Δήμο και η χρήση του Θεατρικού Σταθμού Ηρακλείου και του κτιρίου του πρώην ΚΤΕΛ, η δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και το θέμα του μεταφορικού ισοδύναμου για το οποίο ο κ.Κουτουλάκης ανέφερε ότι στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχει περιθώριο επέκτασης του.

Ο κ. Κουτουλάκης αναφέρθηκε στην παραχώρηση για τρία ακόμη χρόνια του καφέ «Μαρίνα» στη ΔΕΠΑΝΑΛ, ενώ επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησης για την μη συμπερίληψη του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου, στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού .  

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Μανόλης Βασιλάκης, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού –Ψηφιακού Μετασχηματισμού – Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου & Τουρισμού Γιώργος  Σισαμάκης και η Γ.Γ. του Δήμου Ευγενία Στυλιανού

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ