Gerontis Fighters: Αγωνιστικό σεμινάριο από τον Μάκη Στάθη

Petite Perle 300×250

Στις 2 & 3 Απριλίου ημέρες Σάββατο και Κυριακή, πραγματοποιήθηκε από το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «Κένταυρος» και την ομάδα του κυρίου Γεροντή Ιωάννη, τεχνικό σεμινάριο με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνικές χεριών.

Το σεμινάριο διεξήχθη κατόπιν έγκρισης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (Π.Ο.Κ.) με κύριο εισηγητή έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης, ο οποίος ειδικεύεται στο άθλημα του μποξ.

   Ο λόγος για τον κύριο Μάκη Στάθη ο οποίος για χρόνια έχει πλαισιώσει ως προπονητής την εθνική ομάδα του kickboxing , έχοντας κατακτήσει στο ενεργητικό του 87 τίτλους σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό του, είναι η ανάδειξη των αθλητών του σε πανευρωπαϊκό, βαλκανικό και παγκόσμιο επίπεδο, τόσο στις κατηγορίες εφήβων – νεανίδων όσο και στις ανδρών – γυναικών.

   Το σεμινάριο έλαβε χώρα στην περιοχή του Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου όπου λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία. Αυτός ήταν και ο λόγος που το σεμινάριο ήταν διήμερο. Το Σάββατο πήραν μέρος τα περισσότερα μέλη του συλλόγου όπου κατά κύριο λόγο έκαναν προπόνηση σε εξωτερικό χώρο. Την Κυριακή, έγινε επεξήγηση σε ποιο ιδιαίτερες τεχνικές καθαρά αγωνιστικού περιεχομένου αφού τη δεύτερη ημέρα το σεμινάριο απευθυνόταν στην αγωνιστική ομάδα του σωματείου του οποίου οι αθλητές και αθλήτριες είναι μέλη Εθνικής Ομάδας. Κάνοντας μία σοβαρή προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στην Ιρλανδία.

   Όλα τα παιδιά των Gerontis Fighters που πλαισιώνουν την εθνική ομάδα kickboxing, θα συμμετάσχουν και στο παγκόσμιο κύπελλο που θα διεξαχθεί τον μήνα Μάιο στην Κωνσταντινούπολη.

   Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάκης Στάθης πού προέρχεται από το συναδελφικό άθλημα του μποξ, έδειξε τεχνικές από αρχάρια βάση μέχρι προχωρημένες τεχνικές που θα βοηθήσει αρκετά τα παιδιά. Το σεμινάριο και τις δύο μέρες προχώρησε σε ένα ευχάριστο κλίμα και έλαβε τέλος την Κυριακή με αναμνηστικές φωτογραφίες με τον προπονητή κύριο Γεροντή, ορίζοντας νέο ραντεβού για το μέλλον.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ