Γκολ και θέαμα 5-0 ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

O ΠΑΟΚ φιλοξένησε την ΑΕΚ στην 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις συντρίβοντας στον Κρουσώνα με 5-0 την ΑΕΚ .

Πρωταγωνιστές της νίκης οι Κουτσογιαννάκης και Σακλαμάκης που πέτυχαν απο 3 και 2 γκολ αντίστοιχα .

Στο 12' ο Λιοδάκης σέντραρε από δεξιά ο Ανωγειανάκης σούταρε από ευνοϊκή θέση όμως ο Σπανός ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 22' καλή φάση για τους γηπεδούχους με διαγώνιο σουτ του Ανωγειανάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε κοντά από τα δοκάρια της ΑΕΚ και κατέληξε άουτ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με 1-0 προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο 28' όταν ο Κουτσογιαννάκης σκόραρε με κοντινή προβολή σε κενό τέρμα μετά από ασθενή απόκρουση του Σπανού .

Δύο λεπτά αργότερα ατομική προσπάθεια του Κουτσογιαννάκη το σουτ που επιχείρησε παρ΄ολίγο να αιφνιδιάσει αιφνιδιάστηκε το Σπανό που έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 34' o Σακλαμάκης με ατομική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Κουτσογιαννάκη που δε δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να γράψει το 2-0 .

Στο 37΄ μετά από μαγική μπαλιά του Ανωγειανάκη, ο Σακλαμάκης με γυριστό άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 .

Το πρώτο μέρος ανήκει στον ΠΑΟΚ ολοκληρωτικά με τους Σκούφο,Ανωγειανάκης και Σακλαμάκη να είναι οι διακριθεντες. Η απόδοση συνολικά της ομάδας του Μηνά Πίτσου και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη ΑΕΚ , που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο στο παιχνίδι .

Στο 65' ο Μπαμπουλάκης μπήκε μέσα στη περιοχή σέντραρε και ο Κουτσογιαννάκης με κοντινό πλασέ και έκανε το 4-0 για τους γηπεδούχους .

Στο 68' ο Πύλιος πάσαρε έξοχα με αποδέκτη τον Σακλαμάκη μέσα στην περιοχή ,ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το 5-0 .

Μια μεγάλη σε έκταση νίκη που σίγουρα θα αφήσει ικανοποιημένο τον Μήνα Πίτσο που προχώρησε σε αλλαγές χρησιμοποιώντας όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης(71' Τσαγκαράκης), Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Πύλιος, Μαγάκης(85' Χατζηδάκης), Σηφάκης, Σκούφος, Κουτσογιαννάκης(73' Τσενάι), Ανωγειανάκης, Σακλαμάκης(85' Βλαχάκης)

ΑΕΚ: Σπανός, Νικολάου Πρ., Δάσκος(46' Κοκκινακης, Καραφωτιάς(Λελεκας 46) , Σαμπροβαλάκης(Νικολάου 46), Τσατσάκης, Καραφωτιάς, Κάββαλος, Ντελία, Τσαφαντάκης, Βαρδονικολάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ