Μέσα σε τρεις μέρες έκαναν χωματερή την Αγία Πελαγία – Πέταξαν 30 φορτηγά σκουπίδια!

Petite Perle 300×250

Ούτε μια σπιθαμή γης δεν άφησαν στο γήπεδο της Αγίας Πελαγίας, ιδιώτες που ετοιμάζουν τις επιχειρήσεις τους για να υποδεχτούν τους τουρίστες και τον μετέτρεψαν σε ανεξέλεγκτη χωματερή.

Μπάζα, αδρανή, φοίνικες, γκαζόν, έπιπλα, μέσα σε τρεις ημέρες κατέκλυσαν τον χώρο του γηπέδου της Αγίας Πελαγίας. Το πρόβλημα αυτό δεν είναι καινούριο.

Τώρα όμως ετοιμάζονται να ανοίξουν τα ξενοδοχεία. Λίγα 24ωρα ήταν αρκετά για αυτές τις εικόνες ντροπής. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες που παρουσιάζει η "Φωνή του Μαλεβιζίου".

Οι υπάλληλοι καθαριότητας που πήγαν εκεί το πρωί της Δευτέρας έτριβαν τα μάτια τους από την απογοήτευση από αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν. Δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως έγινε σε λίγα 24ωρα έτσι η περιοχή.
Κάθε χρόνο αυτή η περιοχή έχει μια αχαρακτήριστη εικόνα εξαιτίας του γεγονότος ότι εκεί πετάει ο καθένας ότι βρει. Όμως τώρα η ασυδοσία ξεπέρασε κάθε όριο είπε μιλώντας στη "Φωνή του Μαλεβιζίου", ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αλμπαντάκης, που δήλωσε ότι έχει στοιχεία για να προβεί στην επιβολή προστίμων.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε τα οικιακά απορρίμματα όχι τις ανακαινίσεις των ξενοδοχείων!», είπε ο κ. Αλμπαντάκης και πρόσθεσε ότι "η περιοχή έγινε έτσι μέσα σε τρεις μέρες".

«Έφτασαν μέχρι το σημείο να καθαρίσουν το γκαζόν και δεν το έβαλαν καν σε σακούλες, το πέταξαν έτσι..», συμπλήρωσε με το γκαζόν να φαίνεται ότι είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να φροντίσουν οι ιδιώτες να μεταφέρουν με ιδία μέσα αυτά τα απορρίμματα στους Πέρα Γαλήνους.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για αυτή την κατάσταση τη Δευτέρα το πρωί και πήγαν τα συνεργεία του Δήμου. Εκεί έχουν συγκεντρωθεί όμως 30 φορτηγά σκουπίδια!

Ο κ. Αλμπαντάκης είπε ότι την Πέμπτη το πρωί θα επισκεφθεί το σημείο και θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και τους κατοίκους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ