Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός 2-3: Αγκαλιά με την παραμονή στην Τρίπολη ο Ιωνικός

Petite Perle 300×250

Με τους Μάντζη (2) και Τσιγκρίνσκι να βρίσκουν δίχτυα, ο Ιωνικός… άλωσε την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 3-2.

Αστέρας και Ιωνικός προσέφεραν γκολ και θέαμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την ομάδα της Νίκαιας να φτάνει στο πολύτιμο τρίποντο. Όπως στην κανονική διάρκεια της σεζόν, έτσι και τώρα, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν των Αρκάδων, κλειδώνοντας ουσιαστικά την παραμονή τους στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους 39 βαθμούς οι Αρκάδες, στους 33 ανέβηκε ο Ιωνικός, που την επόμενη αγωνιστική φιλοξενείται από τη Λαμία στο ΔΑΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό. Με ωραίο πλασέ, ο Ριέρα νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-0. Ο Ιωνικός αντέδρασε άμεσα και στο 29΄ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι.

Η ομάδα του Σπανού συνέχισε να πιέζει τους Αρκάδες και στο 41΄, ο Μάντζης με προβολή, έγραψε το 1-2. Ο Ιωνικός μπήκε με το πόδι στο… γκάζι και στο 2ο μέρος, με τον Μάντζη να «χτυπάει» ξανά στο 52΄ για το 1-3.

Το μόνο που κατάφεραν οι Αρκάδες ήταν να μειώσουν με ωραία προβολή του Μουνάφο στο 87′.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Άλβαρες, Βαλιέντε (79′ Ιγκλέσιας), Σανταφέ (46′ Μουνάφο), Τιλίκα, Ριέρα (46′ Κρέσπι), Σονί (59′ Σίτο), Μπενίτο (59′ Μπαράλες).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Ρομαό (88′ Τσιριγώτης), Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο (61′ Κιάκος), Άοσμαν (82′ Γκοτσούλιας), Λένις (46′ Τουράμ), Μάντζης (82′ Καμπράλ).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ