Πέρασε από την Πόμπια το “τρένο” του Αλόγου

Τελευταία Ενημέρωση:

Άλλη μία σπουδαία νίκη πήρε το Άλογο Μαλεβιζίου που κέρδισε με 2-1 τον Κόρακα στη Πόμπια. Η ομάδα του Μάικ Παρθενάκη άξιζε τους τρεις βαθμούς αφού ήταν καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη βγάζοντας ψυχή και πάθος.

Ο Κόρακας από την άλλη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 δεν παράτησε το ματς και μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Το Άλογο με όπλο το καλό πρώτο ημίχρονο μπήκε μπροστά στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Πατεράκη στο 30′ (1-0) με εκτέλεση πέναλτι, ενώ δέκα λεπτά μετά ο Γιαννακάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (0-2).

Στο δεύτερο μέρος ο Τσακιράκης μείωσε σε 1-2 πολύ νωρίς στο 48′ αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος ενώ ο Κόρακας έμεινε με 10 παίκτες προς το τέλος του αγώνα μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του Χαμηλάκη.

Συνθέσεις:

Κόρακας: Φραγκιαδάκης, Χαμηλάκης, Ρινακάκης, Κουριδάκης, Νικολακάκης, Νικολιδάκης, Μαρκάκης, Τσακιράκης, Σαβιολάκης, Φουστανάκης, Σμαραγδάκης.

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Ζερβός, Χριστοδουλάκης, Μαματζάκης, Πιτικάκης, Γιαννακάκης, Νικηφόρος, Δίπλας, Κεραμυδάς, Γκούφας, Πατεράκης(60’ Συνολάκης).

Related Articles