Χωρίς οπαδούς της στον επαναληπτικό στην Τούμπα η Μαρσέιγ

Petite Perle 300×250

Χωρίς τους οπαδούς της θα ταξιδέψει η Μαρσέιγ στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης (14/4) με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Conference League.

Μετά την παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, που έστειλε σχετική επιστολή προς την UEFA, ζητώντας την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα, για λόγους ασφαλείας μετά τα όσα έγιναν πριν απ' το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ακολούθησε το απόγευμα της Δευτέρας (11/4) έκτακτη «σύσκεψη ασφαλείας» στελεχών της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με επιτελείς του ΠΑΟΚ και της Μαρσέιγ.

Εκεί αποφασίστηκε να μην υπάρξει παρουσία οπαδών της γαλλικής ομάδας στην Τούμπα, ενώ τα εισιτήρια της Θύρας 8 (όπου είχε προβλεφθεί αρχικά να καθίσουν οι Γάλλοι) θα δοθούν σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το θέμα επιβεβαίωσε σε επίσημη τοποθέτησή της στην ιστοσελίδα της η Μαρσέιγ υπογραμμίζοντας πως «…ο σύλλογος λυπάται που οι οπαδοί του στερούνται το δικαίωμα της υποστήριξης της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά σέβεται την απόφαση που έλαβαν οι ελληνικές αρχές».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ