Μαρουσάκης: Τι καιρό θα κάνει Μ. Εβδομάδα & Πάσχα

Petite Perle 300×250

Μαρουσάκης: Ένα ψυχρό κύμα από την περιοχή της κεντρικής Μεσογείου επηρεάζει και τη χώρα και φέρνει πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας, δυνατούς ανέμους και βροχές, ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός θα είναι σχετικά ήπιος κυρίως στα δυτικά, αλλά θα σημειωθούν ορισμένες βροχές και καταιγίδες προς τα ανατολικά μέχρι το ψυχρό αυτό κύμα να εκτονωθεί τις επόμενες ημέρες.


Όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ, «στην Αττική αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και τη θερμοκρασία στους 19 βαθμούς Κελσίου τις μεσημβρινές ώρες, ενώ στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές συννεφιές που θα δώσουν πρόσκαιρες βροχές, αλλά αναμένεται άμεση βελτίωση». Η θερμοκρασία θα ανεβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας και το μεσημέρι θα φτάσει τους 18 βαθμούς στο κέντρο της πόλης.
Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, ειδικά την Τρίτη ο καιρός θα είναι πολύ καλός με ηλιοφάνεια, καθαρό ουρανό και απουσία βροχοπτώσεων μέχρι και την Πέμπτη.


Από την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο, αναμένονται βροχές από τα δυτικά χωρίς όμως πτώση της θερμοκρασίας καθώς οι νοτιάδες θα φέρουν έως και 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με την πρώτη πρόγνωση του Μαρουσάκη άστατος θα είναι ο καιρός τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ από τη Μ.Τετάρτη θα έχουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ