C1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Φαιστός και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου 2022

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το C1 Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδηλασίας  Δρόμου  Φαιστός και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ποδηλασίας  Δρόμου 2022, που πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου στο Αεροδρόμιο Τυμπακίου.

 H Μεγαλόνησος έδωσε ηχηρά το παρόν με την συμμετοχή των αθλητών  Δημήτρη Οικονόμου και Γιάννη Κουκουλάκη στην κατηγορία C5.

Διέπρεψε στην 1η του συμμετοχή ο Πρωταθλητής του Παρατρίαθλου Δημήτρης Οικονόμου  στο Festos European Paracycling Cup), κατακτώντας την 3η θέση για την Ελλάδα στην κατηγορία C5 με χρόνο 33:38 στην χρονομέτρηση των 20 χιλιομέτρων time trial race. Με τη νίκη του αυτή ανεβάζει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία τη χώρα μας στη κατάταξη της UCI.

Συνεχίζει την εξαιρετική του εμφάνιση και στο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ  στην κατηγορία C5 ο Οικονόμου, τερματίζει  στη 2η θέση άνευ συναγωνισμού στην ατομική χρονομέτρηση των 20 χιλιομέτρων με χρόνο 33:30  .

Αξιόλογη  ήταν και η προσπάθεια  του Γιάννη Κουκουλάκη που κατέκτησε στην 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου ΑμεΑ στην κατηγορία C5 στην ατομική χρονομέτρηση των 20 χιλιομέτρων με χρόνο 43 :07 δείχνοντας πως η Μεγαλόνησος δίνει ηχηρό παρόν και στην Ποδηλασία.  Ο Κουκουλάκης συμμετείχε και στον αγώνα των 80 χιλιομέτρων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ