Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε φαρμακείο στο Ηράκλειο – Συνελήφθη ο δράστης

Petite Perle 300×250

Θρασύτατος ληστής καλυμμένος με κουκούλα μπήκε σε φαρμακείο στο Ηράκλειο και με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αρπάξει 200 ευρώ και να γίνει καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη χτες το απόγευμα σε φαρμακείο στην περιοχή Μαλάδες Ηρακλείου με δράστη έναν άνδρα ηλικίας 45 ετών και θύματα την 62χρονη ιδιοκτήτρια του φαρμακείου καθώς και την 34χρονη υπάλληλο.

Άμεσα οι παθούσες μετέβησαν στο οικείο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν το γεγονός με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνα σε όλη την πόλη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 45χρονο ληστή του φαρμακείου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 129 ως μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, ένα μαχαίρι, είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε ο δράστης την ημέρα της ληστείας καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησε για τη ληστεία.

Επιπλέον κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα, ενώ το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στις παθούσες. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κρήτη - ΡΟΗ