Πάτρα: Μυστήριο για το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς εντελώς άγνωστος ο γιατρός που υπέγραψε

Petite Perle 300×250

Στο έγγραφο υπάρχει μια απλή μονογραφή γιατρού, χωρίς να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο όπως θα έπρεπε, με το δικηγόρο της οικογένειας να υποστηρίζει ότι είναι άκυρο.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου φέρνει η αποκάλυψη του πιστοποιητικού θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ειδικότερα, όπως σημείωσε ο ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, το πιστοποιητικό φέρει την υπογραφή ενός γιατρού χωρίς όμως να αναφέρεται το όνομά του.

Συγκεκριμένα, το μόνο όνομα που αναφέρεται είναι αυτό του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος εμφανίστηκε και υπέγραψε ως ο κοντινότερος άνθρωπος στην εκλιπούσα.

Στο έγγραφο όμως υπάρχει μια απλή μονογραφή γιατρού, χωρίς να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο όπως θα έπρεπε.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως το εν λόγω έγγραφο είναι άκυρο νομικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο ίδιος, η εν λόγω γιατρός που υπέγραψε το πιστοποιητικό, δεν είχε εφημερία εκείνο το βράδυ και πήγε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο για να υπογράψει.

Ερωτήματα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Η έρευνα αναμένεται να επεκταθεί και στους τραπεζικούς λογαριασμούς της σπιτονοικοκυράς, με τον κ. Θεοδωρόπουλο να τονίζει πως βρίσκονται υπό έρευνα μαζί με το πληρεξούσιο του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της εκλιπούσας, επρόκειτο για μία σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ το μήνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ