Final four: Πάθος για το κύπελλο από τις τέσσερις ομάδες

Petite Perle 300×250

Μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή για το Μαλεβίζι με τη διεξαγωγή στον Κρουσώνα του final four του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Αύριο θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί στις 15:00 ο Αλμυρός θα παίξει με τον Πόρο και στις 19:00 ο ΠΟΑ με τον Ανθεστίωνα. Την παραμονή των αγώνων δόθηκε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου με τις τέσσερις ομάδες να διατρανώνουν ότι θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας που έκανε καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι είναι τιμή για τον δήμο να φιλοξενεί μια τέτοια διοργάνωση που γίνεται υπό μορφή final four σε όλη την Ελλάδα. Ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ για την τιμή που έκανε στο Μαλεβίζι και τον χορηγό Νερό Ρούβας όπως και την Περιφέρεια Κρήτης για την οικονομική της συμπαράσταση στον αθλητισμό της περιοχής. Επισήμανε ότι οι ομάδες που συμμετέχουν θα τύχουν θερμής φιλοξενίας και τόνισε ότι θα δοθεί μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης χωρίς κρούσματα βίας, ενώ ευχαρίστησε Ζαγοράκη-Καραγκούνη για την παρουσία που θα ΄χουν στον τελικό.

Ο Γιώργος Πιτσούλης εκ μέρους της Περιφέρειας είπε ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης στηρίζουν τον αθλητισμό. Συνεχάρη της ΕΠΣΗ για την καινοτόμα ιδέα που είχε για τη διεξαγωγή για πρώτη φορά του Final four. Πιστεύει ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τους διοργανωτές και τόνισε ότι εύχεται να γίνουν καλά ματς χωρίς τραυματισμούς και να κερδίσει το κύπελλο ο καλύτερος.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε ότι η ιδέα για το final four ήταν του Θοδωρή Ζαγοράκη που μεσολάβησε έμμεσα για να γίνει στον Κρουσώνα η διοργάνωση κατόπιν παράκλησης του προέδρου του ΠΑΟΚ Κώστα Μπουμάκη στην ΕΠΣΗ, την οποία έκανε δεκτή αμέσως ο πρόεδρος της. Θέλουμε είπε μέσα από τις δράσεις που θα γίνουν αιμοδοσίας, φιλανθρωπίας, μουσικές εκδηλώσεις κ.λ.π. να αρέσουν στον κόσμο το τριήμερο που θα λάβουν χώρα. Το μήνυμα που θα περάσουμε είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και διασκέδαση για τον κόσμο και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Ο κ. Τζώρτζογλου είπε ότι το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει η δεξίωση του final four στους Πετούση και κάλεσε όλους να είναι εκεί, κυρίως τους χαμένους των ημιτελικών. Τέλος κάλεσε τους φίλαθλους να έρθουν πιο μπροστά από τις 17:45 που θα γίνει ο τελικός στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις δράσεις που θα γίνουν.

Ο πρόεδρος τους ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης οικοδεσπότης του Final four ευχαρίστησε τον κ. Αρναουτάκη, τον δήμαρχο κ. Μποκέα για τη βοήθεια τους και τον κ. Τζώρτζογλου γιατί έδωσε την διοργάνωση στον Κρουσώνα. "Έχουμε δουλέψει πυρετωδώς για να πάνε όλα καλά και είμαστε πανέτοιμοι, η ακουστική θα είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και ο κόσμος θα ενθουσιαστεί".

Να επισημάνουμε ότι με πρόταση της επιτροπής κυπέλλου τα έσοδα του τελικού θα δοθούν για πρώτη φορά στην ομάδα που διοργανώνει το final four, δηλαδή στον ΠΑΟΚ και ο Κώστας Μπουμάκης ευχαρίστησε γι αυτό την ΕΠΣΗ.

Χαιρετισμό έκανε και ο διευθυντής των νερών Ρούβα χορηγού της διοργάνωσης ο κ. Μιχάλης Ρολάκης. Τόνισε ότι "Στηρίζουμε το πιο υγιές κομμάτι του αθλητισμού και προβάλουμε δυναμικά το ευ αγωνίζεσθε".

Ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Βαγγέλης Πετούσης είπε " Μετά από δύο χρόνια που λόγω της πανδημίας δεν είχαμε τελικό, φέτος τα καταφέραμε με το final four και θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εύχομαι στις τέσσερις ομάδες να ευχαριστηθούν την διοργάνωση και καλή επιτυχία σε όλες".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ