Γιάννης Μαυράκης: Θα χειροκροτήσουμε την καλύτερη ομάδα-Θέλουμε να σηκώσουμε το κύπελλο

Petite Perle 300×250

Με αφορμή τη διεξαγωγή του final four του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣΗ στον Κρουσώνα ο πρόεδρος του Αλμυρού Γιάννης Μαυράκης αναφέρθηκε με δήλωση του στη Φωνή Μαλεβιζίου για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Αναλυτικά η δήλωση του:

Έχουμε την τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το final four του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣΗ και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία αξιόλογη παρουσία αντάξια της ιστορίας του Αλμυρού.

Σαν διοίκηση πιστεύουμε στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας και ελπίζουμε να είμαστε αυτοί που στο τέλος θα κατακτήσουμε το κύπελλο. Όμως στο πλαίσιο του fair-play επιθυμούμε η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο να είναι η νικήτρια και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα την χειροκροτήσουμε.

Καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία, εμείς σας οικογένεια του Αλμυρού, έχουμε ως βασικό πυλώνα τη δημιουργία ενός υγιούς σωματείου που θα πρεσβεύει τις ηθικές αρχές και με πολύ κόπο και προσπάθεια να καταξιωθεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κρήτης. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου και τα μέλη του Δ.Σ.  της ΕΠΣΗ για την άριστη διοργάνωση του final four και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του. Επίσης ευχαριστούμε το σωματείο του ΠΑΟΚ και τον Πρόεδρο του Κώστα Μπουμάκη που είναι από τους βασικούς συντελεστές της διοργάνωσης. Εύχομαι η διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μη νιώσει καμία ομάδα ότι αδικήθηκε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Μαλεβιζίου, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, το ιατρικό προσωπικό, την Πυροσβεστική και όλους τους φορείς που με την παρουσία τους συμβάλλουν στην ασφαλή διοργάνωση του  final four του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ