O Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Καλλιθέα

Petite Perle 300×250

Η αναμέτρηση ξεκίνησε άσχημα για τον Εργοτέλη, αφού στο 14' ο Κυνηγόπουλος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, βέβαια, ανέλαβαν στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 25' είχαν δοκάρι με φάουλ του Άπι, ενώ εφτά λεπτά αργότερα το σουτ του ίδιου ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Στρέζο.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης δεν είχε τον τρόπο να φτάσει απειλητικά στην απέναντι εστία και να προβληματίσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο. Η πίεση των ηττημένων ήταν εντελώς ανούσια και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 63' ο Ντεμίτριους βρήκε τον Μουνιέ, που «έγραψε» το 0-2. Ο Εργοτέλης δεν είχε αντίδραση, απείλησε στο 72' με τον Άπι, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και είχε την τελευταία του καλή στιγμή στο 84' με φάουλ του Σαρρή.

Εργοτέλης: Τζελέπης, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Mico, Κόλα, Πέϊος, Appi (78′ Σαρρής), Βουτσάς, Κωστανάσιος (90′ Θεοδωράκης), Κουτάντος, Πατρινός (78′ Νεράλ)

Καλλιθέα: Στρέζος, Rossi (60′ Demethryus), Κύργιας, Τσιντώνης (60′ Mounier) Μπουλούλης (88′ Βογιατζής), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Santana, Κυνηγόπουλος (88′ Νάτσης), Μανθάτης, Malci (76′ Hasanbegovic).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ