Οι κατηγορίες στο δικαστήριο της Άμπι Χερντ στον Τζόνι Ντέπ

Petite Perle 300×250

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες εκατέρωθεν συνεχίστηκε η δίκη στο περιθώριο του επεισοδιακού διαζυγίου του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ.
Ο 58χρονος ηθοποιός έχει μηνύσει την άλλοτε σύντροφό του για συκοφαντική δυσφήμηση ζητώντας δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Η δικηγόρος της 35χρονης ηθοποιού πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε λόγο για βασανιστήρια από τον χολιγουντιανό σταρ.
Όπως ανέφερε, ο Τζόνι Ντεπ κακοποίησε την Άμπερ Χερντ βάζοντας ένα μπουκάλι στο σώμα της κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης ομηρίας το 2015, κατά την οποία ο σταρ χτύπησε, έβρισε και απείλησε ότι θα σκότωνε την τότε σύζυγό του. «Τη στρίμωξε πάνω στο μπαρ. Της πέταξε ξανά και ξανά μπουκάλια. Την έσυρε στο πάτωμα πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Της έριξε μπουνιά. Την κλώτσησε. Της είπε ότι τη μισεί και ότι πρόκειται να τη σκοτώσει. Τη χτύπησε ξανά και ξανά. Και μετά την κακοποίησε βάζοντας στο σώμα της ένα μπουκάλι ποτού», τόνισε η δικηγόρος της πρωταγωνίστριας του Aqua Man.

Η πλευρά του διάσημου ηθοποιού χαρακτήρισε την Άμπερ Χερντ χειριστική, ενώ ανέφερε πως τον ταπείνωνε αποκαλώντας τον χοντρό και γέρο. «Οι λέξεις έχουν ζωτική σημασία στις υποθέσεις δυσφήμησης. Κατά τρόπο βολικό προς την εναγόμενη ο ισχυρισμός αυτός διατυπώθηκε μεταγενέστερα. Αυτό συνάδει με το μοτίβο των περίτεχνων, ψευδών ισχυρισμών της που συνεχίζουν να αλλάζουν και να εξελίσσονται με το πέρασμα του χρόνου, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων στο Χόλιγουντ, μια τέχνη που η Άμπερ κατέχει και έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να εκμεταλλευτεί ένα σοβαρό κοινωνικό κίνημα», ανέφερε η νομική πλευρά του Τζόνι Ντεπ.

«Η κυρία Χερντ είναι ένα βαθιά προβληματικό άτομο που χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω γύρω της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καμίλ Βασκέζ, δικηγόρος του Ντεπ, προτού περιγράψει πώς γνώρισε ο πελάτης της την πρώην σύζυγό του, το 2009, στα γυρίσματα του φιλμ Rum Diary: «Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα. Αργότερα κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ