Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Ανθεστίωνα και έφυγε για τελικό ο ΠΟΑ

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη δυσκολία ο ΠΟΑ κατάφερε να κερδίσει τον πολύ μαχητικό Ανθεστίωνα με 2-0. Η ομάδα του Ανέστη Αναστασιάδη ήταν καλύτερη χωρίς όμως να ενθουσιάσει και έπρεπε να αγχωθεί και να μοχθήσει για να βρει τα 2 γκολ, το ένα στο 89' και το άλλο στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πάρει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΗ που θα αντιμετωπίσει τον Αλμυρό στον Κρουσώνα το Σάββατο.

Στο 3' ο ΠΟΑ ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Σένκα με τον Βασάκη να δείχνει παίζεται.

Στο 10' φάουλ σε καλό σημείο για τον ΠΟΑ, το εκτέλεσε ο Κερμενίδης, αλλά το τοίχος σταμάτησε τη πορεία της και στη συνέχεια απομακρύνθηκε η μπάλα.

Στη 17' από κόρνερ ο Γιούνγκα πήρε τη κεφαλιά με πορεία προς το τέρμα, αλλά οι αμυντικοί του ΠΟΑ απομάκρυναν τελευταία στιγμή.

Στο 19' ο ΠΟΑ σκόραρε για το 1-0 όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 40΄ απευθείας φάουλ του Σένκα, μπλόκαρε ο Χρονάκης.

Στο 51' ατομική ενέργεια και σουτ του Κατσαρού, απέκρουσε ο Χρονάκης.

Στο 69' ο Ρουμπάκης σούταρε, στα χέρια του Χρονάκη η μπάλα.

Στο 70' σουτ του Καϊμακαμούδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 73' σουτ του Καϊμακαμούδη, ο Χρονάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Σαβουιδάκης σούταρε άουτ.

Στο 89' ο Ρουμπάκης σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νίκολι έκανε το 1-0 για τον ΠΟΑ.

Στο 91' ο Καϊμακαμούδης με σουτ έκανε το 2-0 κλειδώνοντας την πρόκριση για τον ΠΟΑ.

Ένα λεπτό μετά ο Γιαγκιόζης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα με τον Τσιρούδη να βάζει τα γάντια και να κάθεται στο τέρμα καθώς οι αλλαγές του ΠΟΑ είχαν ολοκληρωθεί.

Ο Ανθεστίωνας δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και την απουσία τερματοφύλακα για τον ΠΟΑ και το σκορ έμεινε στο 2-0.

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι άνθρωποι του ΠΟΑ που θεωρούν άδικη την αποβολή του Γιαγκιόζη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Κατσαρός(65΄ Ρουμπάκης), Λουμπάκης(90' Τσιρούδης), Σένκα(90' Χατζηανδρέου), Κερμενίδης, Ολιβέιρα(65' Καϊμακαμούδης), Σκουλάς(67' Μεϊρέλες), Σαβουιδάκης, Νικόλι, Αννιτσάκης.

Ανθεστίων: Χρονάκης, Μακρογιαννάκης, Σφακιανάκης(74' Χότζα), Γιούγκα, Δρακάκης, Βαρδής, Ανυφαντάκης, Τρουλάκης, Κεφάκης, Δρακούλης, Χριστοφοράκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ