Δείτε τι είπαν οι Ν. Τζώρτζογλου, Μ. Μποκέας, Ν. Συριγωνάκης και Κ. Μπουμάκης στο δείπνο της ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250
Δεν παρέστη στο επίσημο δείπνο της ΕΠΣΗ για το final four ο Πόρος

Χωρίς την παρουσία του Πόρου πραγματοποιήθηκε το επίσημο δείπνο για το final four του κυπέλλου της ΕΠΣΗ στην ταβέρνα Πετούσης στην Αμμουδάρα. Κεντρικά πρόσωπα στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου και ο τέως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου και νυν Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το παρών έδωσαν εκτός από τα σωματεία, ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφ. Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Φασουλάκης, Γιώργος Πετούσης, Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Με απόφαση του το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ τίμησε την αθλήτρια της Εθνικής Ελλάδας Taekwondo Μαρίνα Πετούση, ο Γιάννης Λιονάκης που αναφέρθηκε με γλαφυρό τρόπο στους θανάτους νέων ανθρώπων από τροχαία ατυχήματα και συνέστησε όταν έχουμε πιεί να μην οδηγούμε, να φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο και κράνος στη μηχανή.

Επίσης απονεμήθηκε το κύπελλο του ευ αγωνίζεστε στην ομάδα του Ανθεστίωνα για τη οποία εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Παρακολουθείστε παρακάτω τους χαιρετισμούς που απηύθυναν στο δείπνο της ΕΠΣΗ ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και οικοδεσπότης του final four του κυπέλλου Κώστας Μπουμάκης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Νίκος Τζώρτζογλου στο δείπνο της ΕΠΣΗ πριν τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ άλλων ζήτησε συγνώμη για τα λάθη της διαιτησίας που έγιναν στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών .

Φωτορεπορτάζ από το δείπνο:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ