Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε την ομιλία του στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο – Μήνυμα απέναντι στην αισχροκέρδεια  – Κρητική «πανστρατιά» για τη ΝΔ το σημερινό προσυνέδριο στο κλειστό του Λίντο

Το μήνυμα πως οι εκλογές θα γίνουν το 2023 και θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματος στο Ηράκλειο.

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων μίλησε και για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης απέναντι στην ακρίβεια τονίζοντας πως δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανέναν να αισχροκερδίσει.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός σημείωσε πως αποτελεί δέσμευση για τον ίδιο να υπάρξει εθνικό σχέδιο στήριξης για τις τιμές ενέργειας σε περίπτωση που δεν υπάρχει λύση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε live:

Το σημερινό προσυνέδριο στο κλειστό του Λίντο είναι μια κρητική πανστρατιά για τη ΝΔ, αν και η μάχη στη Μεγαλόνησο θα είναι σκληρή για το κυβερνών κόμμα, καθώς, εκτός του ΣΥΡΙΖΑ, σφήνα μπαίνει και το ΠΑΣΟΚ.

Στις επόμενες εκλογές, δε, η ΝΔ θα ενισχύσει την παρουσία της στην Κρήτη, καθώς δεν αποκλείεται εκεί να είναι υποψήφιος και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ το ψηφοδέλτιο των Χανίων αναμένεται να ενισχυθεί με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη και αυτό του Ηρακλείου με μέλος της οικογένειας Κεφαλογιάννη, είτε τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη είτε τον ανιψιό του Κωνσταντίνο.

Με δεδομένο, πάντως, ότι η ενεργειακή ακρίβεια εξελίσσεται σε μείζον εθνικό πρόβλημα, η κυβέρνηση επεξεργάζεται τις επιλογές, αλλά, αναπόδραστα, σκέφτεται να παρέμβει στην αγορά, καθώς το πρόβλημα πλέον αφορά τόσο τους «μεσαίους» όσο και όλο το παραγωγικό φάσμα ιδιωτών και επιχειρήσεων, εκτός από τους ιδιαίτερα ευάλωτους.

Κρήτη - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ