Στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη μια σπάνια φωτογραφία από τις Κορφές που απεικονίζει τον πατέρα του- Την παρέδωσε ο Κωστής Φαραζάκης

Petite Perle 300×250

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Γεγονός είναι ότι ο πρόεδρος των Κορφών, Κώστης Φαραζάκης , όταν βάλει κάτι στο μυαλό του θα το κάνει για το καλό των Κορφών.

Πολλές εβδομάδες τώρα αγωνιώντας για το πως θα βρεθούν χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση του αγροτικού δικτύου έλεγε: '"Εγώ θα πάω στον Μητσοτάκη!" .

Σήμερα λοιπόν το έκανε και μάλιστα δεν πήγε με άδεια χέρια.

Κράταγε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το έτος 1963 , κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις Κορφές, στο περιφερειακό ιατρείο της περιοχής, όπου οι κάτοικοι είχαν δημιουργήσει αψίδα για να τον υποδεχθούν.

Η φωτογραφία έφτασε στα χέρια πριν μερικές ημέρες και την παρέδωσε στον γιο του, ο οποίος συγκινημένος την παρέλαβε και ζήτησε να μάθει την ιστορία της.

Ο πρωθυπουργός που βρίσκεται στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών εργασιών της ΝΔ, έλαβε ένα σπάνιο δώρο από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κορφών, άκουσε μια μαντινάδα, και με την ευκαιρία όλων αυτών πληροφορίες αναφέρουν ότι έθεσε και το αίτημα των Κορφών.

Η μαντινάδα: Καλά κρατείς στην χώρα μας Κυριάκο το τιμόνι

σαν την καλή ανυφαντού που υφαίνει το στημόνι

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ