Χαλκίδα: 82χρονος πελάτης ταξί κατέρρευσε λίγα λεπτά αφότου επιβιβάστηκε στο όχημα

Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό περιστατικό βρέθηκε ένας οδηγός ταξί στην Χαλκίδα την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης μπήκε στο όχημα, αλλά λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η κούρσα κατέρρευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο 82χρονος άνδρας μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα, ωστόσο  μέσα σε λίγα λεπτά ξαφνικά κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Έντρομος ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σε κατάσταση σοκ κατευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, που  βρισκόταν  λίγα μέτρα μακριά στο κέντρο της πόλης, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν πως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και ότι έπρεπε να καλέσει το 166!

Αυτό επιβεβαιώνει και ένας άλλος ταξιτζής, ο οποίος μίλησε τονίζοντας τα εξής: «Ένας συνάδελφος πήρε έναν κύριο από εδώ από την πιάτσα του Αγίου Νικολάου, δεν γνωρίζω την κατεύθυνση, και κατέληξε... Ο συνάδελφος σταμάτησε στο ΕΚΑΒ απέναντι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε όπως άκουσα... Στα 30 χρόνια που είμαι να πεθάνει πελάτης μέσα στο ταξί δεν έχει ξαναγίνει...»

Παράλληλα ο ταξιτζής άφησε αιχμές και για την στάση του ΕΚΑΒ, σύμφωνα πάντα με αυτά που του ανέφερε ο συνάδελφός του.

Όπως είπε: «Ο συνάδελφος σταμάτησε στην οδό Βενιζέλου απέναντι από το ΕΚΑΒ και έτρεξε για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον κύριο και του είπαν ότι "πρέπει να πάρεις το 166", δεν μπορούν έτσι, αλλά μετά δεν ξέρω τι κάνανε..»

Τα αίτια του θανάτου του 82χρονου οφείλονται σε παθολογικά αίτια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποια είναι αυτά.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ