Κορυδαλλός: Συγκλονίζει η καταγγελία της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Petite Perle 300×250

Σοκάρουν τα λόγια της 17χρονης μαθήτριας που, σύμφωνα με την καταγγελία, έπεσε θύμα βιασμού στον Κορυδαλλό. 

Η ανήλικη, συνοδευόμενη από τους γονείς της, κατήγγειλε έναν 27χρονο που γνώρισε στο Instagram. Τη Δευτέρα το βράδυ συναντήθηκαν σε ένα πάρκο στον Κορυδαλλό. Στη συνέχεια, εκείνος την πήγε στο διαμέρισμά του, κι όπως υποστηρίζει η 17χρονη, την βίασε, ενώ την επέστρεψε στο σπίτι της σε κατάσταση-σοκ.

"Του έλεγα 'όχι ότι δεν θέλω'. Προσπαθούσα να τον κλωτσήσω. Μου έκλεινε το στόμα ή με φιλούσε και του έλεγα ότι 'δεν θέλω'. Και μου λέει 'δεν με νοιάζει' και του λέω 'δεν μπορείς να σεβαστείς το όχι;' και μου λέει 'όχι΄ και γελούσε" είπε η 17χρονη στους Αστυνομικούς του Τμήματος ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

"Η κόρη μου επέστρεψε στο σπίτι έντρομη και με λυγμούς. Κλείστηκε στο δωμάτιό της κλαίγοντας.  Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, που την είχε συνταράξει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου εξιστόρησε τι είχε συμβεί" αναφέρει η μητέρα της μαθήτριας.

Ο 27χρονος δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε ξανά τον δρόμο για τις φυλακές. Υπενθυμίζεται ότι είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγες μέρες, καθώς ήταν έγκλειστος για υπόθεση ναρκωτικών.

Πάντως, η οικογένειά του επιμένει στην αθωότητά του, υποστηρίζοντας ότι δεν βίασε την 17χρονη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ