Με πολλές ελλείψεις ο Άγιος Δημήτριος έχασε 2-1 στη Φαιστό

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Άγιος Δημήτριος έπαιξε με πολλές ελλείψεις στους Βώρρους και γνώρισε την ήττα με 2-1. Η ομάδα του Νίκου Πατραμάνη έπαιξε χωρίς τους Σωτήρχο, Λουλεμέγια, Μανιαδή, Χουδετσανάκη και Γκαγκάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Νικολιδάκη, κατάφερε να επικρατήσει του αντιπάλου της, με 1-0 προηγούμενη στο 10’ με αυτογκόλ του Χαριστάκη, ενώ στο 25΄του πρώτου μέρους, με εύστοχο πέναλτι του Σακλαμάκη, ο Άγιος Δημήτριος ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη, ο Φραγκιαδάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έκανε το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με τη νίκη αυτή, η Φαιστός έχει φτάσει πλέον τους 38 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Άγιο Δημήτριο που «φιγουράρει» στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φαιστός: Σωπασής, Τσούπι, Ρουκουνάκης, Παπαδάκης Σ., Καρταλλιανάκης, Νικολιδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Πολυχρονάκης, Ντισπυράκης (80΄ Νικολιδάκης Α.) Γρηγοράκης Γ., Φραγκιαδάκης(85΄ Κιόσσα)

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Πεδιώτης(65΄ Σταυριανουδάκης), Γκάμπριελ, Μιχαηλίδης, Μπεζάνι, Κορνάρος, Σαλούστρος, Μιχελουδάκης, Χαριστάκης, Σακλαμάκης, Μιχελακάκης

Related Articles