ΠΑΟΚ: Από αύριο κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το ματς με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου θα έχουν από αύριο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά με σχετική ανακοίνωση το έκανε γνωστό το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας επισημαίνοντας και τις αναγκαίες λεπτομέρειες.
Η διάθεση αρχίζει από το πρωί στις 10, μέσω διαδικτύου με τις τιμές τους να κυμαίνονται από τα 15 ευρώ μέχρι και τα 100.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Μ.Τρίτη (19.04) στις 10:00 ξεκινάει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί την Μ.Πέμπτη (21.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.
Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4 €15
5, 6 €25
7, 7A €15
8 €15
VIP 3ου: €100
VIP 4ου: €100
Κανάλια Πώλησης
Α. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.
– Ονοματεπώνυμο Κατόχου
– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)
– ΑΜΚΑ

– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
B. Επίσημη ιστοσελίδα της TicketmasterΓια την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο.
– Ονοματεπώνυμο Κατόχου
– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)
– ΑΜΚΑ
– Κωδικός Επαλήθευσης : Κωδικός Πιστοποιητικού Εμβολιασμού / Νόσησης
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει ο περιορισμός των 2 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Διευκρινίσεις
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορονοϊό Covid-19 (σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).
Οι μη εμβολιασμένοι και μη νοσήσαντες ανήλικοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή «[email protected]», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με το κινητό τους με τη χρήση του QR code.
Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2009), με την προϋπόθεση ότι οι συνοδοί των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που να αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού & βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR εντός 72 ωρών ή Rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και το εισιτήριο του αγώνα.

Τρόποι Επικοινωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099
Email : [email protected]

Related Articles