Μια χρηστική εκδήλωση με πολλούς αποδέκτες στο Γάζι!

Petite Perle 300×250

Το Σάββατο στις 16/4/22 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου έγινε μια πολλή ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη εκδήλωση.

Είναι η πρώτη φορά στο χώρο του δήμου μας που διοργανώθηκε εκδήλωση με θέμα τη ΔΕΠ-Υ και τις μαθησιακές δυσκολίες. Το θέμα και επίκαιρο είναι και ευαίσθητο και ταλανίζει πολλές οικογένειες με παιδιά στο δημοτικό και στο γυμνάσιο κυρίως. Την επιτυχημένη κατά τ' άλλα εκδήλωση διοργάνωσαν το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ be come smart της Μαρίας Ευαγγέλου-Τα Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης  ΠΥΡΗΝΑΣ  του Σταύρου Μπαδιεράκη -ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Παπαβασιλείου Γεωργίου και των Κέντρων μελέτης ΔΙΑΒ…ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές οι οποίοι έπραξαν ότι ήταν δυνατόν για  να οργανωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εκδήλωση.

Δείτε την ευχαριστήρια ανακοίνωση των διοργανωτών:

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε  όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση τον καθένα ξεχωριστά. Πρώτα   να εκθειάσουμε  και να επαινέσουμε  τις ομιλήτριες μας -εξαίρετες επιστήμονες που εντυπωσίασαν με την ομιλία τους :ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΡΟΥΣΑ ψυχολόγο που αναφέρθηκε στο τί είναι η ΔΕΠ-Υ, πώς την αναγνωρίζουμε, ποια είναι τα αίτια εμφάνισης της καθώς και το τί να περιμένει κανείς από  την παρέμβαση του ειδικού.ΜΑΡΚΕΛΑ ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ μαθηματικό και ειδική παιδαγωγό που μίλησε για τις μαθησιακές δυσκολίες, τις οποίες διαχώρισε από τη ΔΕΠ-Υ μέσα από παραδείγματα της καθημερινότητας. Έπειτα, ανάλυσε τρόπους αντιμετώπισης της ΔΕΠ-Υ με έμφαση στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον του μαθητή και τη λογοθεραπεύτρια ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ που αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά ομιλίας των παιδιών με ΔΕΠ-Υ, τις διαταραχές λόγου που εμφανίζουν με παραδείγματα και αληθινά περιστατικά, τις μεθόδους διαχείρισης καθώς και το θεραπευτικό πλάνο. Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τη νεότερη αντιδήμαρχο στην Ελλάδα κοινωνικής πολιτικής του δήμου Μαλεβιζίου Νίκη Ζερβού και την πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Να ευχαριστήσω επίσης τους χορηγούς της εκδήλωσης : το Βιβλιοπωλείο Ροδούλα στη Νέα Αλικαρνασσό -το καφέ star -Την αρτοποιία –ζαχαροπλαστική Σταματάκη –την pizza Antonio-Το Μελοκάρυδο –Το Frank burger Bar-Τα νερά Σαμαριά και τη Φωνή του Μαλεβιζίου

 

 

 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ